• LIFE&STYLE

    Ποια παίκτρια του GNTM έχει τους περισσότερους followers στο Instagram

    • NewsRoom


    Τις γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο GNTM 2, ωστόσο κάποια από τα μοντέλα ήταν ήδη γνωστά σε μια μερίδα του κόσμου μέσα από την παρουσία τους στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.

    Κάποια από τα κορίτσια είχαν ήδη έναν υψηλό αριθμό ατόμων που τα ακολουθούν στο Instagram, ενώ με τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι μοντέλων του Star, η δημοτικότητά τους εκτοξεύτηκε στα ύψη.

    Ο αριθμός των followers αποτελεί έναν από τους πλέον εύκολους τρόπους για να διαπιστώσουμε πόσο δημοφιλής είναι κάποιος.

    Όπως αναφέρουν τα spoiler, που έχουν διαρρεύσει εδώ και αρκετό καιρό, τα ονόματα των τριών φιναλίστ που διεκδικούν τον πολυπόθητο τίτλο του GNTM, το συμβόλαιο και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, είναι γνωστά.

    Αν σκεφτούμε ότι ο κόσμος θα πάρει τη θέση του 5ου κριτή κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού του GNTM, που έχει προγραμματιστεί να μεταδοθεί live την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, τότε ο αριθμός των followers στο Instagram ίσως φανερώνει την πιο δημοφιλή παίκτρια και συνεπώς την νικήτρια του διαγωνισμού!

    Δείτε τα προφίλ των κοριτσιών του GNTM:

    Σουζάνα Κουόλ
    Μαρτίνα Χαφιιτσούκ
    Αργυρώ Μαγγλάρη
    Όλγα Καλογήρου
    Σήλια Ευαγγέλου
    Νίνα Τζιβανίδου
    Άννα Χατζή
    Λυδία Κατσανικάκη
    Μαρία Μιχαλοπούλου
    Γκλόρια Τόμας
    Ίλντα Κρόνι
    Κωνσταντίνα Φλώρου
    Εμμανουέλα Μάινα
    Πόπη Γαλετσά
    Κατερίνα Πεφτίτση
    Ασημίνα Χαρίτου
    Ελευθερία Καρναβά
    Κάτια Ταραμπάνκο
    Μαρίνα Γρηγορίου
    Άννα Μαρία Ηλιάδου
    Κέισι Μίζιου

    Όπως δείχνουν και οι αριθμοί, η Κέισι, η Άννα Μαρία, η Μαρίνα και η Κάτια έχουν τους περισσότερους followers στο Instagram!



    ΣΧΟΛΙΑ