Μετά το ταξίδι τους στο Μιλάνο, οι 5 φιναλίστ του GNTM επέστρεψαν στην Αθήνα για τον μεγάλο τελικό!
Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Κάτια, Μαρία, Άννα Μαρία, Κέισι και Χαρά είναι τα μοντέλα που συνθέτουν την «χρυσή» πεντάδα του GNTM 2.
Τα κορίτσια πέταξαν με γνωστή ελληνική αεροπορική εταιρεία στο Μιλάνο, όπου έλαβαν χώρα δύο δοκιμασίες, με την Χαρά να μην τα καταφέρνει και να βγαίνει εκτός «κούρσας».
Σήμερα, Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωινού», γυρίζεται μέρος του τελικού του GNTM σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, όπου τα κορίτσια θα φωτογραφηθούν από τον Δημήτρη Σκουλό.
Συγκεκριμένα, η εκπομπή έδειξε πλάνα από τη συνάντηση των φιναλίστ με τους κριτές, στα οποία βλέπουμε την Ζενεβιέβ και τον Άγγελο Μπράτη, ενώ στην πλαϊνή είσοδο ήταν σταθμευμένο ένα μαύρο βανάκι, το οποίο μετέφερε τα κορίτσια προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτά.
Στη δοκιμασία ο φωτογράφος και κριτής του GNTM, έκανε μόνο τρεις λήψεις για κάθε φιναλίστ.
Μετά, λοιπόν, τον αποκλεισμό της Χαράς, από το GNTM δεν τα κατάφερε η Μαρία.
Έτσι οι τρεις κοπέλες που έφτασαν μέχρι την τελική τριάδα και κρύβονταν μέσα στο βαν είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η Κέισι Μίζιου και η Άννα Μαρία Ηλιάδου, επιβεβαιώνοντας τα αρχικά spoiler!
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 4,88 εκατομμυρίων δολαρίων από τη ναύλωση του πλοίου Ismene
- ΑΔΜΗΕ: Eπενδύει στη νέα γενιά έργων με ισχυρή ώθηση από την ΑΜΚ
- Αποθήκευση ενέργειας: το επόμενο βήμα για να αξιοποιήσουμε το ενεργειακό πλεονέκτημα της Ελλάδας
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Διανέμει καθαρό μέρισμα 0,38 ευρώ ανά μετοχή – Από 7 Ιουλίου η καταβολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.