• LIFE&STYLE

    Ποια καλλυντικά να αντικαταστήσετε στο νεσεσέρ σας για το φθινόπωρο

    • NewsRoom


    Αν ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει σε διάθεση νοσταλγίας για το καλοκαίρι που πέρασε, σας έχουμε την λύση. Απομακρύνετε το μυαλό σας από κάθε σκέψη της παραλίας και των διακοπών και αφοσιωθείτε στην οργάνωση του νεσεσέρ σας για την επόμενη σεζόν. Αφήστε στην άκρη λοιπόν τα super φωτεινά κραγιόν και τις ανάλαφρες κρέμες και κάντε χώρο για πιο πλούσιες συνθέσεις και πιο μεστά χρώματα. Θα δείτε ότι αμέσως θα αντιμετωπίσετε το φθινόπωρο με περισσότερο ενδιαφέρον. Εμπιστευτείτε μας, θα νιώσετε καλύτερα! Ας ξεκινήσουμε!

    Πείτε «ναι» σε ματ φόρμουλες
    Οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα ή οι κρέμες ΒΒ ήταν το απόλυτο must στο νεσεσέρ των προηγούμενων μηνών. Όσο ο καιρός όμως κρυώνει, τόσο η πολυπόθητη καλοκαιρινή χρυσαφένια λάμψη στο μακιγιάζ αρχίζει να εξασθενεί και να δίνει τη θέση της σε ένα πιο ματ εφέ. Για να προσαρμοστείτε σ’ αυτή την αλλαγή, ώρα να αποχωριστείτε τη shimmery πούδρα σας και το dewy foundation σας και να προτιμήσετε ματ φόρμουλες, εξίσου ενυδατικές όμως, που θα αφήνουν ένα βελούδινο, αλλά όχι flat φινίρισμα.

    Προσθέστε μερικά πιο σκούρα κραγιόν στην συλλογή σας
    Μπορεί το φούξια και το κοραλί να ήταν στις top επιλογές σας για τα χείλη μέχρι πρόσφατα, αλλά η νέα σεζόν επιτάσσει πιο ζεστές αποχρώσεις σε τόνους του βουργουνδί και του μελιτζανί. Πέρα από αυτά τα fall-approved χρώματα βέβαια, μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας lip gloss και το go-to nude κραγιόν σας. Εμείς απλώς σας ενθαρρύνουμε να προσθέσετε 1-2 πιο σκούρες αποχρώσεις στη συλλογή σας.

    σκούρο κραγιόν

    Υιοθετήστε τις must αποχρώσεις σκιών του φθινοπώρου
    Τα eye looks του καλοκαιριού ξεχείλιζαν shimmery σκιές σε τόνους του ζεστού copper και μικρές δόσεις χρώματος. Αυτός ο συνδυασμός βέβαια πρόκειται να αλλάξει αυτή την σεζόν και να δώσει τη θέση του σε πλούσιες, ματ σκιές σε αποχρώσεις του καφέ, του taupe και του cranberry. Α, και να θυμάστε ότι οι jewel τόνοι (πράσινο, μπλε, σμαραγδί) θα κυριαρχήσουν παντού αυτό το φθινόπωρο.

    Ανανεώστε το ρουζ και το highlighter σας
    Μπορεί η bronze επιδερμίδα σας να έδειχνε τέλεια κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο, αλλά το φθινόπωρο προστάζει μία πιο φυσική και λιγότερο λαμπερή βάση στο μακιγιάζ. Αποκτήστε τη με ένα πιο απαλό ρουζ, ένα λιγότερο έντονο highlighter και μία πιο ανοιχτή bronzing ή contouring πούδρα, αφού το μαύρισμά σας σιγά-σιγά ξεθωριάζει.

    Αναβαθμίστε το μανικιούρ σας με σκούρα βερνίκια
    Πείτε αντίο στα φωτεινά λευκά και ροζ βερνίκια και υιοθετήστε τις must φθινοπωρινές αποχρώσεις στο μανικιούρ. Πέρα από τα all-time favorite μαύρα και κόκκινα μανό, τολμήστε φέτος και πιο αναπάντεχα χρώματα, όπως το teal, το πράσινο και τους jewel τόνους.

    Προτιμήστε πιο ενυδατικά skincare προϊόντα
    Ο καιρός δεν είναι το μόνο πράγμα που αλλάζει αυτή την περίοδο, καθώς πρέπει να αλλάξει και η περιποίηση του προσώπου σας. Από την αντικατάσταση του καθαριστικού και του toner, μέχρι τη χρήση μασκών ομορφιάς, serum και πλούσιων ενυδατικών κρεμών, δείτε τις 6 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στην skincare ρουτίνα σας το φθινόπωρο, ώστε να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας υγιή και ενυδατωμένη.

    The richer the better
    Πέρα από το πρόσωπο, το σώμα σας χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση το φθινόπωρο. Καιρός να αφήσετε στην άκρη τις ελαφριές λοσιόν που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα για χάρη ενός body butter, με πλούσια υφή. Έτσι όχι μόνο θα αναπληρώσετε τα χαμένα επίπεδα υγρασίας στο σώμα σας, αλλά και θα αποκτήσετε ένα λείο και απαλό στο άγγιγμα δέρμα.

    Αλλάξτε το άρωμά σας
    Για να κάνετε την απόλυτη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, θα πρέπει να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας φρέσκο και δροσερό άρωμα για κάτι πιο spicy, μυστηριώδες και σαγηνευτικό. Αν βέβαια είστε διστακτικοί με τέτοιου είδους μυρωδιές, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μία unisex γραμμή, όπως αυτή της Escentric Molecules (hionidis.com), που ναι μεν είναι σέξι αλλά πιο λεπτή και διακριτική. Ότι πρέπει δηλαδή για τους επόμενους μήνες!

    Δείτε ποια προϊόντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τα παραπάνω και πού μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

    Πηγή: www.glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα βήματα για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους με ένα κόκκινο κραγιόν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: Τα animal prints επέστρεψαν δυναμικά – 10+1 κομμάτια για να ξεχωρίσετε φέτος!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς θα φορέσετε το λευκό χρώμα και τo φθινόπωρο



    ΣΧΟΛΙΑ