• LIFE&STYLE

    Ποια διάσημη τρανσέξουαλ τόλμησε να προσλάβει η H&M για την νέα της καμπάνια

    • NewsRoom


    Η Caitlyn Jenner θα είναι το νέο πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες μόδας του κόσμου.

    Ο πρώην αθλητής και αστέρας της τηλεόρασης που έγινε πρωτοσέλιδο το περασμένο έτος, όταν έκανε επέμβαση αλλαγής φύλλου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με εκείνη να διαφημίζει την νέα συλλογή της H & M με αθλητικά ρούχα.

    caitlyn-jenner-h&m

    Λίγες ώρες αργότερα, η H & M δημοσίευσε την ίδια εικόνα, σχολιάζοντας ότι αναμένονται πολλά περισσότερα.

    Για την Jenner, ο οποίος προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σχετικά με τις τρανσέξουαλ, είναι ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο.

    Kim-Kardashian-with-Caitlyn-Jenner-on-Instagram

    Παράλληλα η MAC Cosmetics ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι η Jenner θα βγάλει δικιά της συλλογή από σκιές και κραγιόν.

    Για την H & M είναι ιδιαίτερα σημαντικό, δεδομένου ότι θυμάται την φήμη που είχε ως χρυσή Ολυμπιονίκης-κερδίζοντας στο δέκαθλο.

    «Διαλέξαμε την Caitlyn Jenner, ως μια από τις διασημότερες αθλήτριες του κόσμου, για να ηγηθεί αυτής της εκστρατείας της H & M Sports, γιατί θέλουμε να τονίσουμε ότι όλα είναι δυνατά, στον αθλητισμό και στη ζωή,” όπως δήλωσε εκπρόσωπος της H & M.

    «Πρόκειται για μια συλλογή αθλητικών ρούχων και παράλληλα μια γιορτή για την ενίσχυση της μοναδικότητας του κάθε ατόμου και την αυτοπεποίθηση”



    ΣΧΟΛΙΑ