• LIFE&STYLE

    Πέτρος Κωστόπουλος: Ακύρωσε συνέντευξη μετά την αναγγελία του γάμου Μπαλατσινού-Κικίλια

    • NewsRoom
    μπαλατσινου κωστοπουλοσ κικιλιας

    Πέτρος Κωστόπουλος, Τζένη Μπαλατσινού, Βασίλης Κικίλιας


    Μετά την είδηση του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, που αιφνιδίασε άπαντες, καθώς κανείς δεν γνώριζε ότι το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, ο Πέτρος Κωστόπουλος ακύρωσε προγραμματισμένη συνέντευξη.

    Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος έκανε γνωστό ότι ακύρωσε συνέντευξη που ήταν να παραχωρήσει σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

    «Η είδηση της εβδομάδας είναι ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια. Όλοι αναρωτιόμαστε πως αντέδρασε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε κλείσει συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό, την οποία δεν θα κάνει γιατί ο άνθρωπος ξέρει πολύ καλά πως θα τον ρωτήσουν για τον γάμο της πρώην γυναίκας του. Δεν ήθελε να την κάνει.

    Είχε προγραμματιστεί και θα κυκλοφορούσε τις επόμενες ημέρες. Μπορώ να σου επίσης πως είχε προγραμματίσει εμφάνιση τηλεοπτική σε βραδινή εκπομπή και πήρε παράταση για αργότερα.

    Τι θα γίνει όμως με την εκπομπή του; Οι δικές μου πληροφορίες λένε πως δεν θα γίνει αναφορά στο γάμο και θα δώσει απλά κάποιες ευχές», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για το γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαλατσινού – Κικίλιας: Η κρυφή σχέση, οι μυστικοί αρραβώνες και ο χαμηλών τόνων γάμος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς σχολίασαν οι κόρες της Μπαλατσινού το γάμο της με τον Κικίλια



    ΣΧΟΛΙΑ