• LIFE&STYLE

    Μπαλατσινού – Κικίλιας: Η κρυφή σχέση, οι μυστικοί αρραβώνες και ο χαμηλών τόνων γάμος

    μπαλατσινου κικιλιας

    Τζένη Μπαλατσινού, Βασίλης Κικίλιας


    «Ο Βασίλειος Κικίλιας, γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

    μπαλατσινου κικιλιας
    Η αναγγελία του γάμου του Βασίλη Κικίλια με τη Τζένη Μπαλατσινού, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Καθημερινή

    Αυτή ήταν η υποχρεωτική δημοσίευση της αναγγελίας γάμου, που έκανε πάταγο το περασμένο 24ωρο, με το που δημοσιεύτηκε στις μικρές αγγελίες της «Καθημερινής». Ο Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, κατά πολλούς μια μεγάλη ελπίδα για την ηγεσία της αστικής παράταξης και η καλλονή, Τζένη Μπαλατσινού, που ξεκινά αυτό το Σάββατο, τη νέα της εκπομπή «Εκπαιδεύοντας τη Τζένη» στον ΑΝΤ1, όχι μόνο δεν έχουν χωρίσει και αναζητήσει την ευτυχία στο πλευρό άλλων συντρόφων, όπως διαδίδονταν, αλλά πήραν και τη σοβαρότερη απόφαση όλων, με πλήρη μυστικότητα.

    Η δημοσίευση της αγγελίας πυροδότησε μια σειρά αναφορών, αφιερωμάτων στο ζευγάρι, εικασιών και αναλύσεων στα τηλεοπτικά πάνελ. Πρωί πρωί και ενώ ο Βασίλης Κικίλιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Οι αταίριαστοι», χαρούμενος έδωσε κι άλλη πληροφορία. «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Καταλαβαίνετε ότι είμαι και είμαστε πολύ χαρούμενοι, τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί ο γάμος σε μία ενορία της Αθήνας» είπε. Η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε σε δημοσιογράφους της Τατιάνας Στεφανίδου, που στην εφηβεία τους ήταν κολλητές και μαζί με την Εβελίνα Παπούλια, στην Γλυφάδα πως «Σας ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά. Κοιτάξτε δεν θα μιλήσουμε σε κανέναν, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την ευγένειά σας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και αυτό αρκεί». Ε, μα ναι…

    Ένας χωρισμός που συζητήθηκε πολύ

    Ήταν την περασμένη άνοιξη, λίγο πριν το Πάσχα, όταν το bloko.gr, με επικαιρότητα που αφορά στα σώματα ασφάλειας, είχε γράψει πως «…ο Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, με βάση το έγγραφο από το κέντρο της Αθήνας, που είχε μετακομίσει πρόσφατα, επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι» για να αναρωτηθεί «…να συμπεράνουμε ότι αυτό σηματοδοτεί και το τέλος της σχέσης του με την κ. Τζένη Μπαλατσινού;». Το ζευγάρι έμενε μαζί, σε περίκομψο διαμέρισμα, στον πλέον αριστοκρατικό κολωνακιώτικο δρόμο, το οποίο είχε ενοικιάσει η Τζένη Μπαλατσίνου.

    Δημοσιογράφοι, λίγο μετά τη διάδοση του χωρισμού, επιδίωξαν συνάντηση με τη μητέρα του Βασίλη Κικίλια, την κυρία Μαρία Βουτσινού, πανεπιστημιακή καθηγήτρια με πανευρωπαϊκή αναγνώριση των επιστημονικών της επιτευγμάτων πάνω στη Λατινική Λογοτεχνία. Ρωτήθηκε για τη σχέση του γιου της με την Τζένη Μπαλατσινού και ως πολιτισμένος άνθρωπος αποκρίθηκε πως: «Συμφωνώ με ό,τι κάνει τα παιδιά μου ευτυχισμένα και χαρούμενα. Είναι η προσωπική του ζωή και είναι ένα μεγάλο παιδί. Ό,τι θέλει ας κάνει, εγώ είμαι η μαμά του. Όλοι την ξέρουν την Τζένη Μπαλατσινού, έτσι την ξέρω κι εγώ».

    κικιλιας
    Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού σε κοινή τους εμφάνιση

    Τα σενάρια για το χωρισμό τότε ήταν πολλά. Ανάμεσα στα όσα διεκτραγωδήθηκαν από τις τηλεοπτικές εκπομπές, διευρύνοντας τις αιτίες χωρισμού τους, είναι πως ο πολιτικός ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά του με την Τζένη και ν’ αποκτήσουν ένα παιδί, ενώ η ίδια δεν το επιθυμούσε, μιας και έχει ήδη, τρία, δύο φοιτήτριες, την Αμαλία και την Αλεξάνδρα και τον νεαρότατο Μάξιμο, από τον 18χρονο γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Φαίνεται πως όλες οι εικοτολογίες των τηλεοπτικών αναλυτών -και όχι μόνο- διαψεύσθηκαν, όπως και οι σχολιασμοί του κ. Δημήτρη Ουγγαρέζου, που έδειχνε φωτογραφία της Τζένης Μπαλατσινού με κάποιον νεαρό σε μια μηχανή επάνω και σχολίαζε χαρακτηριστικά πως «πρόκειται για μια γνωριμία, οι άνθρωποι έχουν έρθει πολύ κοντά» και πρόσθετε πως η φωτογραφία μιλάει από μόνη της. «Βλέπουμε έναν παχύ ερωτισμό που κόβεται με το μαχαίρι. Μιλάμε για ένα ενσταντανέ φασώματος ερωτικού»! Τότε η Τζένη Μπαλατσινού είχε απαντήσει εξοργισμένα και μάλλον με το δίκιο της, μιας και αλλού ήταν τα τηλεοπτικά κακαρίσματα και αλλού γεννούσαν οι κότες! Προφανώς το ζευγάρι ή δεν είχε χωρίσει ποτέ, ή δοκίμασε και είδε πως δεν αντέχεται η ζωή χωριστά.

    Η ευτυχής συγκυρία, να συμπίπτει η αναγγελία γάμου τους με πρεμιέρα εκπομπής για την Τζένη Μπαλατσινου και με εκλογές για τον Βασίλη Κικίλια είναι άλλη μια εύνοια της τύχης, που δείχνει να τους χαμογελά πλατιά…

    μπαλατσινου κικιλιας
    Βασίλης Κικίλιας, Τζένη Μπαλατσινού

    Οι αντιδράσεις για την αγγελία γάμου

    «Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και οι δύο. Είχαν χωρίσει για ένα χρονικό διάστημα, δεν άντεξαν μακριά, ξαναβρέθηκαν και της έκανε πρόταση γάμου». Αυτή τη σύντομη σύνοψη του ειδυλλίου έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της και φυσικά εννοείται πως δεν υπήρξε εκπομπή, σάιτ, ραδιοφωνική παραγωγή που να μην ασχοληθεί με το χαρμόσυνο νέο. Με την αναγγελία αυτού του γάμου, ξεκίνησε την εκπομπή της φυσικά και η Ελένη Μενεγάκη, που είχε υπάρξει στενότατη φίλη της Τζένης Μπαλατσινού για αρκετό καιρό. Η Ελένη δεν έκρυψε το ξάφνιασμά της! «Ένα – ένα παιδιά, μισό λεπτό να κάτσω… όχι να μείνω όρθια! Πότε έγιναν αυτά, αυτοί οι δυο δεν είχαν χωρίσει πέρυσι; Καλέ πότε έγιναν αυτά; Συγγνώμη, βγήκε κάτι χθες; Ρε, είναι αληθινό…; Πολύ καλά κάνουν, ωραίο πράγμα ο γάμος! Είπα εγώ ότι λέτε ψέματα; Απλά αναρωτήθηκα μήπως μου κάνετε πλάκα» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, λίγο πριν της δείξουν την αναγγελία του γάμου από την Καθημερινή για να πειστεί.

    Κάπως έτσι, δύσπιστα, αντέδρασαν ακόμη και συνεργάτες της Τζένης Μπαλατσινού, που την βλέπουν σε καθημερινή βάση και άνθρωποι από το περιβάλλον της. Σε κανέναν, ούτε ελάχιστα, δεν είχε αφήσει να εννοηθεί πως ίσως έχει σχέση, με ποιον και πως σχεδιάζει γάμο! Οι κόρες της, βέβαια, Αμαλία και Αλεξάνδρα, εξέφρασαν τη χαρά τους για το γάμο μέσω stories στα social media. Η Αλεξάνδρα σχολίασε πως «δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη. Το να δω την όμορφη μαμά μου νύφη, θα είναι μαγικό!» και η Αμαλία Κωστοπούλου, μαζί με μια τρυφερότατη φωτογραφία με τη μητέρα της, από όταν ήταν μωρό, σημείωσε γλυκά πως «όταν χαμογελάς, χαμογελάω κι εγώ». Και όσο για τον Πέτρο Κωστόπουλο; Πως αντέδρασε ο επι 18 χρόνια σύζυγος, πατέρας των παιδιών και κάποτε τηλεοπτικός συνεργάτης της Τζένης Μπαλατσινού;

    αμαλια κωστοπουλου
    Η δημοσίευση της Αμαλίας Κωστοπούλου για το γάμο της μητέρας της, Τζένης Μπαλατσινού
    αλεξανδρα κωστοπουλου
    Η δημοσίευση της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου για τη γάμο της μητέρας της, Τζένης Μπαλατσινού

    Ο Πέτρος και το δείπνο

    Ήταν 22 Ιουνίου του 1996, στη Μύκονο, όταν η καλλονή παρουσιάστρια, Σταρ Ελλάς, τενίστρια με επιδόσεις, από τις ωραιότερες Ελληνίδες, με χάρη, κλάση και φινέτσα, παντρεύονταν με τον μέχρι τότε περιζήτητο εργένη, εκδότη, 42χρονο Πέτρο Κωστόπουλο. Ο γάμος τους ήταν ένα από τα σημαντικότερα κοσμικά γεγονότα. Διάσημοι καλεσμένοι, ζάμπλουτοι, σταρ, καλλονές και δημιουργοί μόδας ήταν εκεί και οι φωτογράφοι απαθανάτιζαν το νυφικό, τους κουμπάρους, τη βάρκα που έφερε τη νύφη στην εκκλησία, ο τρόπος που τη σήκωσε ο Πέτρος στα χέρια του για να μη χτυπήσει τα πόδια της στα βράχια, το πρώτο φιλί, χορογραφημένο από τον Φωκά Ευαγγελινό, έγιναν θέμα συζητήσεων για μήνες. Η ζωή τους είχε στοιχεία υπερπαραγωγής χολιγουντιανής.

    κωστοπουλος μπαλατσινου
    Ο γάμος του Πέτρου Κωστόπουλου με τη Τζένη Μπαλατσινού

    Νέοι, ωραίοι, φιλήθηκαν πρώτη φορά στο Λονδίνο, χώρισαν, εκείνη πήγε στο Μαρακές, εκείνος στο Μαϊάμι, αλλά έφυγε και βρέθηκε μπροστά στο «Λα Μαμούνια» για να τη διεκδικήσει. Μύκονος και καλοκαιριά διαρκείας. Σκάφη και ταξίδια στο Αιγαίο, σινιέ ρούχα, χειμερινό σκι στην Ελβετία, ψώνια στη Νέα Υόρκη και άντε λίγο στο Μιλάνο, μεγάλα πάρτι, σπουδαίες παρέες και ζωή ονειρεμένη.

    Η Τζένη Μπαλατσινού, όπου μπορούσε να αποφύγει μια κοσμική εμφάνιση, το έκανε. Άνθρωπος που διαβάζει πολύ, με ανησυχίες φιλοσοφικές και θεολογικές, με αγάπη στη φύση και λίγο χίπικη πάντα διάθεση, δεν έκρυβε πως προτιμούσε την Πάτμο από τη Μύκονο, κάνα παραλιακό καφενεδάκι από τα σούπερ κλαμπ, καμία συζήτηση ουσίας από τις πόζες. Κάποτε, σε μια συνέντευξη, την είχα ρωτήσει, λιγάκι αστόχαστα, συμφωνεί εκείνη, που διάβαζε στον ελεύθερο χρόνο της Μάρκο Αυρήλιο, πως τα μοντέλα είναι ευλογημένα γιατί δεν χρειάζεται να διαβάζουν για να βγάζουν πολλά λεφτά; «Λέω» μου είχε απαντήσει, «πως στην ζωή δεν κάνεις τίποτα χωρίς παιδεία και χωρίς να διαβάζεις, ειδικά όταν είσαι σε μια ηλικία, όπως τα κορίτσια που ξεκινάνε νωρίς το μόντελινγκ και που διαμορφώνουν ακόμα χαρακτήρα. Δεν πας πουθενά στη ζωή χωρίς μόρφωση κι αν θες, εγώ νιώθω πως έχω ένα μεγάλο μείον σ’ αυτόν τον τομέα. Ένα πράγμα που μετανιώνω, γιατί δούλεψα από νωρίς, είναι πως δεν σπούδασα. Νιώθω ενοχές και μεγάλο κενό. Όταν μεγαλώσουν τα παιδιά, ονειρεύομαι πως θα πάω να σπουδάσω».

    μπαλατσινου
    Τζένη Μπαλατσινού

    Σε άλλη μας συνέντευξη, επανερχόμασταν στο θέμα και στο τι διαβάζει και γιατί. «Διαβάζω λογοτεχνία, αλλά όχι όσο άλλα πράγματα», έλεγε, «φιλοσοφία, ψυχολογία, δοκίμιο, βιογραφίες. Ξέρεις, είναι αυτό που σου είπα και πριν, πως επειδή δεν έχω σπουδάσει, ενδόμυχα με κάνει να θέλω να καλύψω κενά και έτσι πέφτω με τα μούτρα στο διάβασμα. Από ένοχη; Από κόμπλεξ; Με ευχαριστεί βεβαία, αλλά αν στο πω, θα ακουστεί υπερφίαλο. Άρα ας καταλήξουμε πως διαβάζω πολύ από ενοχή και μη γελάς…»…

    Δυο περίπου δεκαετίες και τρία παιδιά αργότερα, η Τζένη παίζει να είναι πιο ωραία από ποτέ, έχει επιτυχημένες επιχειρήσεις, στηρίζει τον Κωστόπουλο στην χρεοκοπία της ΙΜΑΚΟ, κάνουν μαζί εκπομπή, αλλά χωρίζουν με δελτίο τύπου, σύμφωνα με τη μόδα της εποχής μας. Χωρίζουν πολιτισμένα και συζητώντας τα πάντα με τα παιδιά τους. Για χάρη τους άλλωστε συναντιούνται για γενέθλια, γιορτές, τραπέζια, κάποτε διακοπές, αθλητικές συμμέτοχες των παιδιών, σαν άνθρωποι που αγαπήθηκαν πολύ και όχι ως εχθροί.

    μπαλατσινου κωστοπουλοσ κικιλιας
    Πέτρος Κωστόπουλος, Τζένη Μπαλατσινού, Βασίλης Κικίλιας

    Όταν είχε μαθευτεί η σχέση της Μπαλατσινού με τον Κικίλια και ότι μάλιστα συγκατοικούσαν, ο Κωστόπουλος σε σχετική ερώτηση είχε απαντήσει: «Εγώ τι να πω; Δε με αγχώνει που ο Βασίλης Κικίλιας μένει στο ίδιο σπίτι με το παιδί μου. Δε με σφίγγει τίποτα. Αυτά τα πράγματα είναι τα πιο φυσιολογικά. Ο κάθε άνθρωπος φτιάχνει τη ζωή του. Το γεγονός ότι πέρασαν τέσσερα χρόνια για να συμβεί κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι και οι δυο είχαμε τη σκέψη στο μυαλό. Από εκεί και πέρα, ξέρω πώς διαχειρίζεται η Τζένη το θέμα με τα παιδιά, μιλάμε». Όταν το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει σε γάμο, η Μπαλατσινού και ο Κικίλιας συναντήθηκαν με τον Πέτρο για δείπνο, που αντιλήφθηκε ο τύπος, αλλά χωρίς να γνωρίζει πως στόχος του δείπνου ήταν να του ανακοινωθεί η πρόθεση της καλλονής να παντρευτεί τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κωστόπουλος ήξερε για την επανασύνδεση, μιας και στις 7 του περασμένου Δεκεμβρίου, στο νυχτερινό κέντρο Fix της Θεσσαλονίκης, είχε πέσει ο Πέτρος Κωστόπουλος πάνω στη Τζένη Μπαλατσινού και στον Βασίλη Κικίλια, στα πρώτα τραπέζια της πίστας του κέντρου διασκεδάσεως!

    κωστοπουλος κικιλιας
    Πέτρος Κωστόπουλος και Βασίλης Κικίλιας στην εκπομπή «Βράδυ» που παρουσίαζε τότε ο Πέτρος Κωστόπουλος

    Η ιστορία μιας αγάπης

    Ο Βασίλης Κικίλιας γνώρισε την Τζένη Μπαλατσινου, το 2016, ως καλεσμένος στην εκπομπή της, που παρουσίαζε στο Mega. Μια πλούσια ανθοδέσμη, ως κίνηση αβροφροσύνης για την οικοδέσποινα, ακολούθησε μετά την προβολή της εκπομπής. Το ενδιαφέρον εκδηλώθηκε και ακολούθησαν διερευνητικά ραντεβού, αρκετούς μήνες αργότερα. Τον Οκτώβριο του 2017, μέσω κοινών φίλων, είχαν συναντηθεί ξανά και τελικά τον Αύγουστο διέρρευσαν φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού στην Πάτμο να βαδίζουν χέρι-χέρι, χαμογελαστοί και αρμονικοί. Είχαν περάσει μαζί κάποιες μέρες μαζί στο νησί της Αποκάλυψης, το αγαπημένο μέρος στον κόσμο της Τζένης Μπαλατσινού, στο οποίο έχει και επιχειρηματική δραστηριότητα. Κυκλοφορούσαν ελεύθεροι, σε απόμερες παραλίες, σε ήσυχα ακρογιάλια και απολάμβαναν ερημικές, γαλήνιες θάλασσες και φαγητό με φίλους σε απόκοσμα μέρη.

    κικιλιας
    Τζένη Μπαλατσινού, Βασίλης Κικίλιας

    Αχώριστοι, κυκλοφορούσαν παντού μαζί, θαυμάζοντας, αγαπώντας και φωτογραφίζοντας τα ίδια μέρη, ώσπου οι παπαράτσι τους αντιλήφθηκαν και αποτύπωσαν το καλοκαίρι τους. Στους εφτά μήνες σχέσης, αποφάσισαν να ζήσουν μαζί, ενώ ουδέποτε έπαιξαν κρυφτούλι με τους δημοσιογράφους, αλλά σχετικά νωρίς αποδέχτηκαν πως ζούσαν στιγμές μεγάλης ευτυχίας. Η Τζένη Μπαλατσινού άφησε το διαμέρισμα της στη Φιλοθέη, μετά από χρόνια παραμονής στα Βόρεια Προάστια, έψαξε ένα νέο σπίτι, που να βολεύει τόσο τις δικές της ανάγκες πλέον, όσο και του συντρόφου της Βασίλη Κικίλια, μειώνοντας αποστάσεις για τη Βουλή, το προσωπικό πολιτικό του γραφείο, αλλά και τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στο Μοσχάτο.

    Τον Δεκέμβριο του 2017, έκαναν μαζί δεκαήμερο ταξίδι στις ΗΠΑ, με αφορμή τις προγραμματισμένες συναντήσεις του τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της ΝΔ με αξιωματούχους του Λευκού Οίκου, μέλη του Κογκρέσου, γερουσιαστές, βουλευτές, αλλά και εκπροσώπους της ελληνικής Ομογένειας. Και ενώ εκείνος στην Ουάσινγκτον συναντούσε τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζόναθαν Κοέν, και τον σύμβουλο του Προέδρου Tραμπ, Μάικλ Κράτσιος, τη Μόλι Μοντγκόμερι, τον Άλτον Μπουλάντ από το National Security Council και τον Ρεπουμπλικανό βουλευτή, Γκας Μπιλιράκις, η Τζένη Μπαλατσινού περνούσε χρόνο με την κόρη της Αλεξάνδρα, που σπούδαζε στην Ουάσιγκτον, στο πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν. Το ζευγάρι επισκέφθηκε και τη Νέα Υόρκη, όπου σκεφτόταν να συνεχίσει τις σπουδές της η μεγαλύτερη Αμαλία, μετά το Μπέρκλεϊ.

    μπαλατσινου
    Τζένη Μπαλατσινού, Βασίλης Κικίλιας

    Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν, ενώ αναχωρούσαν για το κοινό τους σπίτι, στο Κολωνάκι. Κάποιες πρεμιέρες, συναυλίες, άλλα καλέσματα και πάντα στις φωτογραφίες τους, με τους φωτορεπόρτερ να τους λατρεύουν ως θέμα και να μη χάνουν λεπτό τους, φαίνονταν εκείνο το χαμόγελο στο βλέμμα, ακόμα και όταν απουσίαζε από τα χείλη, που χαρακτηρίζει τους αξιοζήλευτα ερωτευμένους ανθρώπους. Σε πολλές πόζες τους, κλεφτές, συνήθιζαν να κρατιούνται χεράκι – χεράκι σαν έφηβοι.

    Η τοξικότητα των άλλων και η επανασύνδεση

    «Από τη στιγμή που είμαστε ενήλικες, σεβόμαστε τον εαυτό μας και δεν προσβάλλουμε κανέναν, μπορούμε να επιλέγουμε να ερωτευόμαστε και να ζούμε τη ζωή μας, όπως εμείς ορίζουμε», είχε δηλώσει η Τζένη Μπαλατσινού σε συνέντευξή της στην Αφροδίτη Γραμμέλη, δίνοντας μια απάντηση σε όσους ήθελαν να σχολιάσουν φήμες και κριτικές επιλογής συναισθημάτων. Αλλά και ο Βασίλης Κικίλιας, σε δική του συνέντευξη στην Βίβιαν Μπενέκου, ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη σχέση και απάντησε, με πολλές λέξεις, αποφεύγοντας οτιδήποτε συγκεκριμένο, πως «θέλω να σου πω ότι εκτιμώ το ενδιαφέρον όλων για τα προσωπικά του καθενός. Είναι ανθρώπινο. Αλλά εγώ διαχρονικά δεν μιλάω για τα προσωπικά μου και τον κανόνα αυτόν τον τηρώ και τώρα. Είπα και εξήγησα ότι είναι ωραίο να έχει κανείς ισορροπία στη ζωή, αλλά δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με τίποτα περισσότερο από αυτό, και άρα για τα προσωπικά μου θα μου επιτρέψεις να μην κάνω κανένα σχόλιο…».

    Το σπίτι όμως αυτό, το πόσα τετραγωνικά είναι και τι τιμή ενοικίου έχει, έγινε σημείο αναφοράς στα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα η Τζένη Μπαλατσινού ακόμα και να στείλει εξώδικη διαμαρτυρία σε έντυπα, για τον τρόπο που κάλυψαν το θέμα. Ακολούθησαν δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης της κυρίας Μπαλατσινού και για όλα αυτά οι δικαιολογημένες διαψεύσεις. Η Τζένη Μπαλατσινού, μητέρα, με άλλον τρόπο ζωής, από αυτόν τον στημένο των κυριών που βρίσκονται στο πλευρό πολιτικών, δυναμική, μοντέρνα, εξωγήινα όμορφη, πάντα σικ, έξι χρόνια μεγαλύτερη από τον πολιτικό, έμπαινε στο στόχαστρο ως ακατάλληλη, για όποια μικροαστική, κακόβουλη κριτική. «Θεωρώ πως αν οι άνθρωποι ασχολούνταν λιγότερο με τις ζωές των άλλων και περισσότερο με τη δική τους, θα ήταν και πιο ευτυχισμένοι», αποστομώνει η Μπαλατσινού.

    μπαλατσινου κικιλιας
    Τζένη Μπαλατσινού, Βασίλης Κικίλιας

    Όμως, ήδη αρχίζει να συζητιέται πως παρά την μεγάλη τους αγάπη και την επίγνωση του παιχνιδιού των ΜΜΕ στη ζωή των διασημοτήτων της Τζένης Μπαλατσινού, ο Βασίλης Κικίλιας ήταν άμαθος στην επιθετικότητα του life style Τύπου και αυτό τους επηρέαζε. Όπως συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες σχέσεις, χωρίζουν την άνοιξη του 2018, υστέρα από μια παράφορη αγάπη, που άρχισε το καλοκαίρι του 2017. Δεν άντεξαν όμως τη ζωή μακριά ο ένας από τον άλλον και κάνα δυο μήνες αργότερα, το φθινόπωρο του 2018 ήταν και πάλι μαζί. Ούτε οι πιο στενοί τους φίλοι, λοιπόν, δεν γνώριζαν πως σχεδίαζαν γάμο για τον Ιούνιο του 2019. Τόσο είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα, τα σχόλια, τις κριτικές, την τοξικότητα των άλλων για τη δική τους κοινή, αγαπημένη ζωή.

    Ήταν Φεβρουάριος του 2010 και η ζωή είχε δικά της σενάρια για ένα μέλλον, που τότε φάνταζε ανύποπτο. Η Τζένη Μπαλατσινού, με τζιν, φούτερ γαλάζιο και άβαφη, ήρεμη, ψύχραιμη, γλυκιά πολύ, έλεγε από τότε: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου απλώς τυχερό, τον θεωρώ ευλογημένο. Και αυτό είναι για μένα η ευλογία. Με αγάπησαν τόσο πολύ. Και αγάπησα και εγώ. Γέμισα από το συναίσθημα αυτό, ευλογήθηκα. Τι άλλο αξίζει; Τι άλλο μετράει;»… Η περισσότερη ακόμα αγάπη, μάλλον…

    μπαλατσινου
    Τζένη Μπαλατσινού

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για το γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς σχολίασαν οι κόρες της Μπαλατσινού το γάμο της με τον Κικίλια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπαλατσινού-Κικίλιας: Γιατί είχαν αφήσει τους πάντες να πιστεύουν ότι είναι χωρισμένοι; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ