ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περιπέτεια με την υγεία του είχε προ ημερών ο Τόλης Βοσκόπουλος στην Κέρκυρα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο του νησιού στην Παθολογική Κλινική, έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του Αντζελα Γκερέκου.
Ο καλλιτέχνης το βράδυ της περασμένης Πέμπτης συμμετείχε στην πρόβα της Φιλαρμονικής Γαστουρίου, ενόψει της συναυλίας την Τρίτη, για ενίσχυση της Παιδιατρικής Κλινικής.
Αισθάνθηκε αδιαθεσία και τελικά εισήχθη στο νοσοκομείο. Το Corfutvnews επικοινώνησε την Παρασκευή με την σύζυγο του Αντζελα Γκερέκου η οποία έκανε λόγο για βελτίωση της κατάστασης της υγείας του και ευελπιστούσε σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών να βγει σύντομα από το νοσοκομείο.
Ο κ. Βοσκόπουλος βγήκε τελικά από το νοσοκομείο το Σάββατο το βράδυ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του Μίκη Θεοδωράκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Καρατόμησαν» τους επικεφαλής ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστικής – Οι νέοι αρχηγοί
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρήνος για το πόλο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 21χρονος παίκτης του Π. Φαλήρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Γεωργακόπουλος (Intrum Hellas): Η απογείωση τζίρου και κερδών και η λειτουργία του… Ophelos
- Το δικαίωμα στον θάνατο
- Πλειστηριασμοί: Η ώρα του «σφυριού» για το ακίνητο φάντασμα της Βάρης – Κορωπίου
- Endor Labs: Η startup του Δημήτρη Στυλιάδη που σήκωσε 93 εκατ. δολάρια και κοιτάζει επέκταση σε νέες αγορές
