• LIFE&STYLE

    Θαυμαστής του Ντάνου ο Τόλης Βοσκόπουλος

    • NewsRoom


    Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρευρέθη το βράδυ της Κυριακής στο Gazette Theater, προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση “Μαριχουάνα Στοπ”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τόλης Βοσκόπουλος. Μετά το πέρας της παράστασης, ο πρωταγωνιστής του Τατουάζ κατευθύνθηκε προς τα καμαρίνια, προκειμένου να συγχαρεί τον τραγουδιστή.

    Ωστόσο, εκεί τον περίμενε μια έκπληξη, αφού ο Τόλης Βοσκόπουλος του εκμυστηρεύτηκε πως η μόνη ελληνική σειρά που παρακολουθεί είναι το Τατουάζ και ο λόγος είναι εκείνος. «Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω ελληνικό σίριαλ και το βλέπω μόνο και μόνο επειδή είσαι εσύ. Είχες σπουδάσει; Είμαι ηθοποιός από το ’58, είμαι 60 χρόνια ηθοποιός. Το ξέρω το θέατρο και το ηθοποιιλίκι όσο δε το ξέρει κανείς. Είμαι και δύσκολος. Για να πω ότι κάποιος είναι καλός, πρέπει να είναι. Εσύ είσαι και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Από εκεί που σε βλέπαμε, δεν είχα ακούσει να έχεις ασχοληθεί με το θέατρο και ξαφνικά παίζεις τόσο καλά. Αυτό είναι ταλέντο έμφυτο. Πολύ χάρηκα που σε γνώρισα», είπε ο ερμηνευτής, απευθυνόμενος στον Αγγελόπουλο, ενώ εκείνος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του με ένα χειροφίλημα.

    Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο μοιράστηκε στη συνέχεια ο Ντάνος με το διαδικτυακό του κοινό, μέσω του προφίλ του στο instagram.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Τόλης Βοσκόπουλος: Η αφιέρωση και τα δάκρυα της 17χρονης κόρης του (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ο Ντάνος δαμάζει τα κύματα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Πώς αντέδρασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο ζεϊμπέκικο της Ντορέττας Παπαδημητρίου (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ