• LIFE&STYLE

    Performer φλέγεται κατά την διάρκεια show του (video)


    Ενός απρόοπτου συμβάντος έγιναν θεατές του show στο οποίο 23χρονος performer τυλίχτηκε σε φλόγες. Ο performer Vladimir Poluyanov κατά την διάρκεια της επίδειξης του στο Tymen της Ρωσίας “έπιασε” φωτιά μπροστά στο έντρομο κοινό με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο 20% του σώματος του.

    Όπως φαίνεται ο performer ενώ ακολουθούσε το πρόγραμμα της επίδειξης του, φτάνοντας στο μέρος της επίδειξης που περιείχε φλόγες από τα μηχανικά “φλογοβόλα”, προκλήθηκε κάποιο τεχνολογικής φύσεως πρόβλημα που πυροδοτείσαι το άτυχο συμβάν της ανάφλεξης του από τον ίδιο.

    Το τρομαγμένο κοινό άρχισε να ουρλιάζει, ενώ ο ίδιος αφού απομακρύνθηκε απευθείας από την σκηνή για την αποφυγή κάποιου ενδεχόμενου τραυματισμού μέλους από το κοινό, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

    Τέλος ο εκπρόσωπος του festival ανέφερε ότι ο 23χρονος Vladimir αντιμετώπισε την κατάσταση με πλήρη επαγγελματισμό, καθώς με το που τυλίχτηκε στις φλόγες απομακρύνθηκε κατευθείαν από το κοινό και πήγε στα παρασκήνια όπου εκεί μπόρεσαν να την σβήσουν και να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες πριν από την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

    https://www.youtube.com/watch?v=RAf3Y09jieQ

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ