• LIFE&STYLE

    Πένθος για τον Σάκη Ρουβά: Ποιο αγαπημένο του πρόσωπο έφυγε από την ζωή

    • NewsRoom
    σακης ρουβας

    Σάκης Ρουβάς


    Δύσκολες ώρες περνά ο δημοφιλής τραγουδιστής

    Σε πένθος βρίσκεται η οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή, Σάκη Ρουβά τις τελευταίες ώρες, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του γιαγιά. Όπως έγινε γνωστό, η γιαγιά του Σάκη Ρουβά ήταν 95 ετών και αποτελούσε την αδυναμία του τραγουδιστή, γι’ αυτό και ο χαμός της σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά του.

    Ο Έλληνας τραγουδιστής, μάλιστα, είχε μιλήσει για εκείνη σε παλαιότερη συνέντευξή του, αφηγούμενος τα παιδικά του χρόνια στην Κέρκυρα, όπου εκείνη είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς: «Μέναμε πολλά άτομα μαζί, έξω από την Κέρκυρα, όπου θυμάμαι ότι έκανε πολύ κρύο και η υγρασία μας περόνιαζε. Ένας τοίχος μας χώριζε από τη γιαγιά μου. Όλο το σπίτι ήταν 50 τετραγωνικά. Στα χωράφια. Όταν πλημμύριζαν τα χωράφια, πλημμυρίζαμε κι εμείς. Υπήρχε μια μεγάλη ελευθερία. Ο κήπος, το χωράφι και πιο πέρα το δάσος. Ο ευκάλυπτος του σπιτιού ήθελε τέσσερις άντρες να τον αγκαλιάσουν με τα μπράτσα τους. Υπήρχε μια αναστάτωση και μια ένταση.

    Οι γονείς μου χώρισαν αργότερα. Αυτό ήταν ένα σχίσμα μέσα στην ψυχή μου. Μέναμε πολύ καιρό με τη γιαγιά μας, η οποία είχε ένα έλκος στο πόδι και την εμπόδιζε, γιατί ήταν μια ογκώδης γυναίκα. Βλέπαμε τα αίματα στις πατημασιές της. Λιμνούλες δηλαδή. Αυτό συνέβαινε λόγω του σακχάρου. Η γιαγιά είχε μια στεντόρεια φωνή και φώναζε «Βοήθεια» κι ακουγόταν μέχρι την Κέρκυρα μέσα. Όταν φώναζε «Βασίλη», τον παππού μου, ακουγόταν ένα απέραντο «ηηηηηηη» που η ηχώ το γύριζε πίσω και μας έπιανε τρόμος», είχε αναφέρει ο τραγουδιστής, θυμούμενος στιγμιότυπα της ζωής του μαζί της.

    Τώρα, όμως, ο Σάκης Ρουβάς καλείται να αποχαιρετήσει την πολυαγαπημένη του γιαγιά, ενώ οι λεπτομέρειες της κηδείας δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστές.



    ΣΧΟΛΙΑ