• LIFE&STYLE

    Παίκτρια του MasterChef μαγειρεύει καθημερινά 2000 μερίδες φαγητό για τους πυρόπληκτους

    • NewsRoom


    Η Γωγώ Δελογιάννη ξεχώρισε στο πρώτο MasterChef στο Star, και ας μην έφτασε στον τελικό. Τώρα, αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά της και να πάει στο Νέο Βουτζά προκειμένου να συμβάλλει στη βοήθεια των πυρόπληκτων.

    Η chef με μια ανάρτησή της στο Instagram, ανακοίνωσε πως έφτασε να μαγειρεύει 2000 μερίδες φαγητό για τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους από τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την Ανατολική Αττική.

    «Σήμερα φτάνουμε τις 2000 μερίδες φρέσκου φαγητού στο spot του Νέου Βουτζά. 2000 μερίδες ζεστού φρέσκου φαγητού, που συνοδεύτηκαν συνήθως από μια μεγάλη ευχή κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους ανθρώπους εκεί.
    Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω εγώ σε όλους εκείνους που έρχονται κάθε μέρα από κάθε άκρη της Αθήνας και μου υπενθυμίζουν ότι δε δικαιούμαι να χάνω την πίστη μου στον Ανθρωπο.
    Υποκλίνομαι σε όλους σας».

    Σήμερα φτάνουμε τις 2000 μερίδες φρέσκου φαγητού στο spot του Νέου Βουτζά. 2000 μερίδες ζεστού φρέσκου φαγητού, που συνοδεύτηκαν συνήθως από μια μεγάλη ευχή κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους ανθρώπους εκεί. Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω εγώ σε όλους εκείνους που έρχονται κάθε μέρα από κάθε άκρη της Αθήνας και μου υπενθυμίζουν ότι δε δικαιούμαι να χάνω την πίστη μου στον Ανθρωπο. Υποκλίνομαι σε όλους σας ? [? : @nikzik] ___________________ #togetherwestand

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogo Delogianni (@gogodelogianni) στις



    ΣΧΟΛΙΑ