• LIFE&STYLE

    Πασίγνωστο μοντέλο αποκάλυψε ότι κάνει χημειοθεραπείες

    • NewsRoom


    To supermodel Slick Woods ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι αυτή την περίοδο θα κάνει χημειοθεραπείες καθώς έχει μελάνωμα στο τρίτο στάδιο.

    Η αντισυμβατική Slick που περπάτησε έγκυος στην πασαρέλα εσωρούχων Savage x Fenty της Rihanna, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι κάνει χημειοθεραπείες ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τους φίλους της, στην οποία χορεύουν γράφοντας στην λεζάντα της: «Πώς νιώθω για τη χημειοθεραπεία. Κουράγιο σε όλους όσους περνούν το ίδιο. #atleastimalreadybald».

    Λίγο αργότερα μοιράστηκε ακόμα μια εικόνα του γιού της αυτή τη φορά, στην οποία ο μικρός έχει ένα κάπως δυσαρεστημένο ύφος. Αυτό το στιγμιότυπο συνόδευσε με τη λεζάντα «σταματήστε να μου φέρεστε σαν να είμαι θύμα».

    View this post on Instagram

    Stop treating me like a victim

    A post shared by @ slickwoods on

    Το supermodel όμως δεν σταμάτησε με τις αναρτήσεις καθώς ήρθε και η τρίτη της δημοσίευση η οποία και αυτή είχε μια δώση εκνευρισμού μετά την ανακοίνωση της. Η ίδια ανέβασε μια δική της φωτογραφία από την επίδειξη της Rihanna Savage X Fenty, που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. «Η Gia χωρίς τα φάρμακα #justcrazy ‘που πάνε όλοι όταν πρέπει να φύγουν’ νομίζω σας είπα να μη μου φέρεστε σαν να είμαι θύμα» έγραψε αυτή τη φορά.



    ΣΧΟΛΙΑ