• Business Of Fashion

    Savage x Fenty: Ένα φαντασμαγορικό show εσωρούχων που αποθέωσε την θηλυκότητα (pics & videos)

    • NewsRoom


    Η καταξιωμένη τραγουδίστρια Ριάνα αλλάζει τα δεδομένα στην μόδα αγκαλιάζοντας όλες τις γυναίκες, μέσα από την καινούργια επίδειξη της στην Νέα Υόρκη, για την σειρά της Savage x Fenty.

    Η επίδειξη της Ριάνα, που θα ζήλευε ακόμη και η Victoria’s Secret, κατάφερε μέσα σε σαράντα λεπτά, παρουσιάζοντας ένα performance-catwalk να αποθεώσει την θηλυκότητα και τη διαφορετικότητα. Το show άνοιξε με την ίδια τη Ριάνα στη σκηνή περιτριγυρισμένη από χορευτές και performers διαφορών σωματότυπων, ντυμένους φυσικά με εσώρουχα της συλλογής Savage X Fenty, δίνοντας μια φαντασμαγορική εμφάνιση.

    Την συνέχεια του σόου ανέλαβαν οι καλλιτέχνες Big Sean, A$AP Ferg, Migos, Normani ενώ ανάμεσα από τους χορευτές άρχισαν να εμφανίζονται supermodels όπως Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Joan Smalls και Cara Delevingne. Επί σκηνής λοιπόν υπήρχαν skinny, petite και plus size γυναίκες ντυμένες με τις δημιουργίες της pop star και με την έμφαση να δίνεται στην κίνηση του σώματος αντί στο κλασσικό περπάτημα που βλέπουμε στην πασαρέλα.

    Μάλιστα η επίδειξη της Ριάνα μεταδόθηκε από το Amazon Prime Video στις 20 Σεπτεμβρίου, γι’ αυτό και η χρήση κινητών τηλεφώνων είχε απαγορευθεί στους καλεσμένους. Η ίδια ακολουθεί τη ήδη επιτυχημένη συνταγή της Victoria’s Secret, να αναμεταδίδει την επίδειξη σε τηλεοπτικό κανάλι, όμως η Ριάνα παίζει με διαφορετικούς κανόνες, καθώς η συλλογή της απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, για αυτό και στην πασαρέλα η κάθε γυναίκα μπορούσε να βρει τον δικό της εαυτό, σε αντίθεση με την ιδέα της sexy γυναίκας στην Victoria’s Secret.

     



    ΣΧΟΛΙΑ