ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θύμα χάκερ έπεσε το τραγούδι με τις περισσότερες προβολές στο Youtube παγκοσμίως. Παρελθόν αποτελεί πια, το Despacito, το οποίο διεγράφη, διότι στο βίντεοκλιπ του τραγουδιού εμφανίστηκαν εικόνες μιας ομάδας ανθρώπων που φορούσαν μάσκες και κρατούσαν πυροβόλα όπλα.
Το Despacito του Λούις Φόνσι δεν ήταν το μόνο, το οποίο επέλεξαν χάκερς προκειμένου να περάσουν το μήνυμά τους, καθώς τα βίντεο περισσοτέρων από δώδεκα άλλων καλλιτεχνών όπως Σακίρα, Σελένα Γκόμεζ, Ντρέι και Τέιλορ Σουίφτ αντιμετώπισαν παρόμοιο πρόβλημα.
Τόσο το YouTube όσο και η υπηρεσίας φιλοξενίας μουσικών κομματιών Vevo έχουν ειδοποιηθεί για το περιστατικό, κατεβάζοντας τα συγκεκριμένα βίντεο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Μεταφέρεται σε θεραπευτήριο για την αποκατάστασή του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτο πένθος για παίκτη του Master Chef! (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΙΣΑ: Κρούει τον κώδωνα του κινδυνου για τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Αττική – Τι συνιστά στους πολίτες
- Μαρία Καρυστιανού: Στην Πάρο για τον Δεκαπενταύγουστο – Οι ευχές της για την γιορτή της Παναγίας
- Επιθεώρηση Εργασίας: 43% πάνω οι αιτήσεις εργατικών διαφορών για βία και παρενόχληση το 2025
- Κωνσταντέλιας: Οδεύει προς Ντόρτμουντ με deal έως 30 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο άνω των 3 εκατ. τον χρόνο


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.