ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εξιτήριο από το νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας πήρε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, προκειμένου να μεταφερθεί σε θεραπευτήριο των Βορείων προαστίων για την αποκατάστασή του. Ο ίδιος φαίνεται πως είναι αγωνιστής, καθώς τρεισήμισι μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του.
Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη που δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του ήταν από νωρίς στο νοσοκομείο και συνομίλησε με την δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η ίδια δήλωσε: «Εμείς σήμερα κάνουμε Ανάσταση. Είναι ένα ακόμα θαύμα στη ζωή του Κωνσταντίνου… Ένα θαύμα ήταν ότι γλίτωσε ξημερώματα Χριστουγέννων και ένα ακόμα θαύμα ήταν ότι μέσα στην εντατική όταν είχε συμπληρώσει τις 57 μέρες αντιμετώπισε τις λοιμώξεις…».
Όσο για την κατάσταση της υγείας του πρώην παρουσιαστή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, «αναγνωρίζει τα πρόσωπα, τη γυναίκα του, τους γιατρούς, δεν μπορεί να μιλήσει γιατί έχει ακόμα τραχειοστομή και θα συνεχίσει να έχει και τις επόμενες μέρες. Τρέφεται κανονικά, στάθηκε στα πόδια του, κάθεται καθιστός σε καρέκλα, αλλά η εγκεφαλική βλάβη που έχει, δεν δίνει ακόμα εντολή για να κάνει τα πρώτα του βήματα…».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αχτίδες ελπίδας για την υγεία του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δήμητρα Πέτσα: Η Ελληνίδα που έκανε το νερό ρούχο και κατέκτησε το Λονδίνο
- Collector’s alert: Η Veuve Clicquot ενώνει δυνάμεις με τον Simon Porte Jacquemus
- Η φιλοσοφία του Γουόρεν Μπάφετ: Καλύτερα να χάσεις μια ευκαιρία, παρά να πληρώσεις ακριβά
- Ταξί: Εμφύλιος στον κλάδο – Εντείνεται η κόντρα Λυμπερόπουλου με ΠΟΕΙΑΤΑ και Κυρανάκη – Πότε θα γίνει υποχρεωτική η ηλεκτροκίνηση
