• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler 12/6 και τα πρώτα πλάνα – Τα «πειράγματα» του Ηλία στη Ροδάνθη (video)

    Ροδανθη-Ηλιας-Survivor-διαρροες

    Ηλίας Γκότσης και Ροδάνθη Καπαρού


    Όσο τα έπαθλα μεγαλώνουν, τόσο περισσότερο αυξάνεται και ο ανταγωνισμός, καθώς περνάει ο καιρός. Στο αποψινό επεισόδιο, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει στους παίκτες ότι θα αγωνιστούν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης και ο νικητής θα παρευρεθεί σε μία συναυλία.

    Πιο συγκεκριμένα, όπως είναι ήδη γνωστό, η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον Luis Fonsi και να ακούσει την μεγάλη επιτυχία Despacito, μεταξύ άλλων. Διάσημοι και Μαχητές θα παλέψουν σκληρά προκειμένου να βρεθούν εκεί.

    Ο τραγουδιστής φαίνεται πως ήδη πρόδωσε το νικητή, καθώς δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την συναυλία στα social media. Όπως βλέπουμε, στην πρώτη σειρά βρίσκονται ο Ηλίας, ο Πάνος, ο Νικόλας, η Ροδάνθη και η Εύη, οι οποίοι χορεύουν με την ψυχή τους.

    Λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου, ο ΣΚΑΪ ανέβασε τα πρώτα πλάνα με τις δύο ομάδες να μαντεύουν το έπαθλο. Στην καλύβα των Μαχητών, ο Ηλίας και η Εύη κάνουν λόγο για έπαθλο που έχει να κάνει με την τουρκική ομάδα προκείμενου να «πειράξουν» τη Ροδάνθη, η οποία φλέρταρε με έναν παίκτη τους και ελπίζει στο μέλλον να δει ξανά.

    Δείτε το βίντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=GxB0rx3rBTA
    https://www.facebook.com/luisfonsi/videos/10156602301248919/

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το Survivor, δεν το βλέπω»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξενοδοχείο στη Νάξο άνοιξε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόσα χρωστάει ο Σάκης Ρουβάς και του δέσμευσαν τους λογαριασμούς του

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Συγκλονιστικό το σημερινό επεισόδιο – Τραυματίζεται σοβαρά η Βιργινία (video)



    ΣΧΟΛΙΑ