• LIFE&STYLE

    Πάολα: Μια ιδιαίτερη έκπληξη την περίμενε στη συναυλία της (video)

    • NewsRoom
    ΠΑΟΛΑ


    Ένα όμορφο περιστατικό που άφησε την γνωστή τραγουδίστρια Πάολα έκπληκτη, συνέβη σε πρόσφατη συναυλία της. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ένας άνδρας από το κοινό, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται είναι μεγάλος θαυμαστής της, την πλησίασε στη σκηνή και της αφιέρωσε στο μικρόφωνο μια ιδιαίτερη μαντινάδα!

    Η περίφημη μαντινάδα του θαυμαστή της είχε ως εξής: «4×4 έχω και δεν κωλώνει, για να ‘ρχομαι να σε κοιτώ και με δυό μέτρα χιόνι»! Η τραγουδίστρια εντυπωσιάστηκε και το κοινό ξέσπασε αμέσως σε θερμά χειροκροτήματα. Η Πάολα θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της στα social media αυτή την όμορφη στιγμή, γι΄αυτό και ανέβασε στα stories του Instagram της το βίντεο, γράφοντας «Αυτά ζούμε το καλοκαίρι μαζί».

    Κουβαλώντας στις αποσκευές της τα τραγούδια που της έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους στο δίσκο «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και όλες τις επιτυχίες της, η πιο σημαντική λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της κάνει εδώ και μέρες μία μεγάλη sold out περιοδεία ανά την Ελλάδα, έχοντας στο πλευρό της τον Δήμο Αναστασιάδη, την Χριστίνα Σάλτη και τον Παναγιώτη Τσαφαρά.

    Επόμενος σταθμός της περιοδείας είναι η Χαλκιδική, αυτή την Παρασκευή 3 Αυγούστου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Εύα Λονγκόρια έγινε μανούλα και μας συστήνει το γιο της (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μαντόνα «κλείνει» τα 60 της χρόνια και ποζάρει για την ιταλική Vogue

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την φημολογούμενη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό



    ΣΧΟΛΙΑ