• LIFE&STYLE

    Πανεύκολα χτενίσματα για κάθε μέρα σε μόλις 5, 10 και 15 λεπτά

    γυναίκα


    Παραδεχτείτε το! Ο χρόνος που έχετε κάθε πρωί στην διάθεσή σας για να ετοιμαστείτε δεν είναι ποτέ αρκετός. Λίγο το ξυπνητήρι που βάλατε στο snooze, λίγο το χουζούρεμα στο κρεβάτι, λίγο το μακιγιάζ που απαιτεί ώρα, πάντα καταλήγετε να παραμελείτε τα μαλλιά σας. Αν όμως ξεκλέψετε 5,10 ή το πολύ 15 λεπτά από την πρωινή σας ρουτίνα και τα αφιερώσετε στο hairstyle σας, δε θα είναι ποτέ βαρετό ή κάθε μέρα το ίδιο. Δείτε παρακάτω εννιά προτάσεις που γίνονται πανεύκολα με ελάχιστη προσπάθεια για να μην χρειαστεί ξανά να θυσιάσετε την εμφάνισή σας για τίποτα!

    5 Λεπτά

    Χαλαρή Κοτσίδα

    messy-ponytail.jpg

    Πιο απλό hairstyle από μία messy, χαλαρή κοτσίδα δεν υπάρχει. Όσο πιο ατημέλητη μάλιστα τόσο το καλύτερο. Για έξτρα πόντους στιλ, συνδυάστε την με ένα κόκκινο κραγιόν και απογειώστε την.

    Statement Headband

    headband.jpg

    Αν είστε φαν των φυσικών μαλλιών, δοκιμάστε να φορέσετε μία κορδέλα στο κεφάλι. Το statement αυτό αξεσουάρ των 90s φέτος έχει την τιμητική του και σίγουρα θα αναβαθμίσει το hair game σας. Μη διστάσετε να τολμήσετε ένα headband με prints. Very stylish!

    Wet Look

    wet-look.jpg

    Ποιος είπε ότι το wet look χρειάζεται πολύ χρόνο για να το πετύχετε! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε αφρό σε όλο το μήκος της τρίχας και να χτενίσετε τα μαλλιά προς τα πίσω. Σε λίγα μόλις λεπτά θα έχετε το πολυπόθητο «βρεγμένο» εφέ.

    10 Λεπτά

    Messy Κότσος

    messy-bun.jpg

    Ο κότσος δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να είναι τέλειος. Για να τον πετύχετε, πιάστε τα μαλλιά σας σε μία messy κοτσίδα και μετά τυλίξτε τα γύρω από το λαστιχάκι. Αφήστε και μερικά μπροστινά τσουλούφια ελεύθερα για πιο ατημέλητο αποτέλεσμα.

    Half Up, Half Down

    haf-up-half-down.jpg

    Ένα all-time αγαπημένο χτένισμα κάθε γυναίκας -ανεξαρτήτου στιλ- είναι το half updo, το οποίο μάλιστα επιλέγουν όλο και πιο περισσότερες stars. Στερεώστε τα μισά μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπο σε μία κοτσίδα και αφήστε τα υπόλοιπα να πέφτουν στους ώμους σας. Πιο εύκολο από αυτό δεν γίνεται!

    Beach Waves

    camila-cabello.jpg

    Ποια δε λατρεύει τα beach waves; Για καλή σας τύχη, αυτό το hairstyle δεν παίρνει καθόλου χρόνο αν τα μαλλιά σας είναι ήδη στεγνά και πόσο μάλλον κυματιστά ή σγουρά από φυσικού τους. Λίγο sea salt spray και ένα ψαλίδι για μπούκλες -για τις πιο ίσιες και flat τούφες- και είστε έτοιμες!

    15 Λεπτά

    Πλεξούδα Ψαροκόκαλο

    fishtail-braid.jpg

    Μπορεί από μακριά να φαίνεται εξαιρετικά πολύπλοκη, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ απλή. Εξασκηθείτε μερικές φορές στην τεχνική της και σύντομα θα μπορείτε να την κάνετε και με κλειστά μάτια. Για ένα περισσότερο boho look, «ανοίξτε» την με τα χέρια σας τραβώντας μερικά τσουλούφια προς τα έξω.

    Bubble Κοτσίδα

    bubble-ponytail.jpg

    Οι statement αλογοουρές είναι η τέλεια πρόταση για να αναβαθμίσετε την απλή κοτσίδα. Η συγκεκριμένη απαιτεί μόλις 15 λεπτά, σχεδόν καθόλου προσπάθεια και μερικά λαστιχάκια για να δημιουργήσετε τις «φούσκες».

    Retro Μπούκλες

    retro-curls.jpg

    Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, πείτε «ναι» στα retro curls. Πάρτε το ψαλίδι για μπούκλες στη μικρότερη διάμετρο και δημιουργήστε σπιράλ σχήματα σε όλο το κεφάλι. Μόλις τελειώσετε, γυρίστε ανάποδα, ανακατέψτε τις μπούκλες με τα δάχτυλά σας και ψεκάστε αρκετό hairspray. Just perfect!

    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέντε χτενίσματα για εσάς που δεν προλάβατε να λουστείτε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να αποκτήσετε λεία μαλλιά και πώς να μακρύνουν γρήγορα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  ZARA: 9+1 ψάθινες τσάντες που θα λατρέψετε – Η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού!



    ΣΧΟΛΙΑ