• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Τρόμος στον Λυκαβηττό: “Βουβός” άνδρας χτυπά με μανία γυναίκες προτού τις ληστέψει


    Τρόμος επικρατεί στον Λυκαβηττό τις τελευταίες ημέρες αφού άνδρας με κοτσίδα, πιθανότατα αλλοδαπός, βασανίζει στη μέση του δρόμου τα θύματά του και έπειτα τα ληστεύει. Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί δύο χτυπήματα σε βάρος γυναικών, στις οποίες επιτέθηκε σφόδρα.

    Η ΕΛ.ΑΣ. «χτενίζει» την περιοχή του Λυκαβηττού για να εντοπίσει τα ίχνη και να δώσει τέλος στη δράση του κακοποιού αφού οι κάτοικοι έχουν πανικοβληθεί και δεν αισθάνονται πλέον ασφάλεια. Τα χτυπήματα που έλαβαν χώρα στις οδούς Αγίου Ισιδώρου και Δαφνομήλης στον Λυκαβηττό δείχνουν πως ο συγκεκριμένος άνδρας έχει μετατρέψει τον συγκεκριμένο δρόμο σε πεδίο της σαδιστικής του δράσης και όποιο από τα θύματά του, κυρίως ανυπεράσπιστες γυναίκες, κάνει το λάθος να περάσει από εκεί, το ξυλοκοπεί άγρια και το ληστεύει.

    Η τελευταία επίθεση έγινε το βράδυ της Τρίτης με θύμα μια 72χρονη γυναίκα. Η 72χρονη βρισκόταν στη συμβολή των οδών Λέοντος Σγουρού και Αγίου Ισιδώρου. Ξαφνικά αισθάνθηκε κάποιον να την αρπάζει από πίσω και πριν προλάβει να αντιδράσει, κατέληξε στο έδαφος. Από πάνω της βρισκόταν ο εν λόγω άνδρας φορώντας κουκούλα, ο οποίος παρέμεινε αμίλητος καθ’ όλη την διάρκεια της επίθεσης. Ήταν ιδιαίτερα βίαιος και άρχισε να κλωτσά την 72χρονη, ενώ παράλληλα της τραβούσε την τσάντα. Η ηλικιωμένη με όση δύναμη της είχε απομείνει τον εκλιπαρούσε να σταματήσει λέγοντας του “Μη με χτυπάς. Δεν έχω χρήματα. Η τσάντα μου είναι άδεια”. Ο δράστης δεν αντέδρασε στις παρακλήσεις της ηλικιωμένης και συνέχισε να την κλωτσά μέχρι να καταφέρει να της πάρει την τσάντα και να χαθεί στα στενά της περιοχής.

    Με παρόμοιο τρόπο, ο δράστης επιτέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Δαφνομήλη, σε μια 32χρονη γυναίκα, στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ. Όπως συνηθίζει για να αιφνιδιάζει τα θύματα του, πραγματοποίησε πισώπλατο χτύπημα και όταν η κοπέλα έπεσε στο έδαφος, χωρίς να πει την παραμικρή κουβέντα τη γρονθοκοπούσε με μανία στο πρόσωπο και το σώμα για να της βουτήξει την τσάντα.

    Οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή την υπόθεση και προσπαθούν να διαπιστώσουν αν εκτός από τις δύο επιθέσεις σε βάρος των γυναικών ο “σιωπηλός ληστής” έχει πραγματοποιήσει και την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος νεαρού φαντάρου, πριν μερικές ημέρες στην οδό Δαφνομήλη από τον οποίο άρπαξε το πορτοφόλι άλλα και την κάρτα εισόδου στο Πεντάγωνο. Μάλιστα, έχουν σκιαγραφήσει το προφίλ του καθώς οι περιγραφές των θυμάτων και αυτοπτών μαρτύρων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σχετικά κοντό με σγουρό μαλλί, πιασμένο κοτσίδα, ιδιαίτερα βίαιο και ικανό για όλα. Το γεγονός δε ότι αποφεύγει να πει το παραμικρό, κάνει τους αστυνομικούς να πιθανολογούν ότι πρόκειται για αλλοδαπό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα στη Σταμάτα – Σφαγείο το σπίτι του δράστη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Ισχυρίστηκε ότι διέπραξε 5 φόνους για να δει την αντίδραση της αστυνομίας!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο Πειθαρχικό καλείται η ξαδέλφη Πολάκη για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας



    ΣΧΟΛΙΑ