• LIFE&STYLE

    Πέντε χτενίσματα για εσάς που δεν προλάβατε να λουστείτε

    • NewsRoom


    Θέλετε ένα ωραίο χτένισμα αλλά δεν προλαβαίνετε; Τα μαλλιά σας δεν είναι λουσμένα και τώρα δεν ξέρετε πώς θα τα φτιάξετε; Μην προβληματίζεστε καθόλου γιατί η μόδα έχει δεκάδες messy hairstyles! Πάρτε μερικές ιδέες και φτιάξτε γρήγορα κι εύκολα τα μαλλιά σας. Μάλιστα όλοι θα νομίζουν πως λανσάρετε ένα ακόμη trendy look!

    1. Ανακατεμένα μαλλιά, πιασμένα ψηλά: Δίνετε όγκο στο πίσω μέρος, πιάνοντας τα μαλλιά με λαστιχάκια και τσιμπιδάκια και δημιουργώντας έναν ογκώδη κότσο. Μία ή δυο λεπτές στέκες ή κορδέλες συμπληρώνουν τέλεια το αποτέλεσμα. Ιδανικό για κάθε μήκος μαλλιών και για πάνω από τους ώμους.
    πιασμένα μαλλιά

    2. Αυτό το Messy ponytail το κάνετε ως εξής: Πιάνετε δυο τούφες μεγάλες από τα πλαϊνά των μαλλιών σας, τις γυρνάτε γύρω γύρω και τις ενώνετε πίσω, τυλίγοντας και τα μαλλιά που έχουν περισσέψει ώστε να δημιουργηθεί κοτσίδα.

    ανακατεμένος κότσος

    3. Kότσος στο κέντρο: Αυτό το χτένισμα δεν θέλει και πολύ κόπο για να γίνει. Πιάνετε από το μέσον του κεφαλιού και μπροστά μια τούφα, την γυρνάτε σε κότσο και στερεώνετε με τσιμπιδάκια. Τα υπόλοιπα μαλλιά τα αφήνετε ανέμελα κάτω. Προσοχή, όσο πιο λεπτά και χωρίς όγκο, είναι τα μαλλιά σας που θ΄αφήσετε κάτω τόσο πιο σφιχτό και χωρίς όγκο κότσο πρέπει να κάνετε.

    κότσος

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μακιγιάζ: Πώς να είμαι όμορφη στο γυμναστήριο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να αποκτήσετε λεία μαλλιά και πώς να μακρύνουν γρήγορα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δέκα tips για καθαρό και λαμπερό δέρμα!



    ΣΧΟΛΙΑ