• LIFE&STYLE

    Όλγα Κεφαλογιάννη: Μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό της (video)

    • NewsRoom
    Όλγα Κεφαλογιάννη

    Όλγα Κεφαλογιάννη


    Τι δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για τον χωρισμό της

    Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» έκανε σήμερα το πρωί η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για την είδηση του διαζυγίου της, που απασχόλησε τις προηγούμενες ημέρες.

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη παραδέχθηκε ότι παίρνει διαζύγιο από τον επί χρόνια σύζυγό της, κοσμηματοπώλη, Μάνο Πενθερουδάκη, δηλώνοντας «Eίμαι ένα δημόσιο πρόσωπο, δεν έχω επιδιώξει ποτέ να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Θεωρώ, όμως, ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να λέγονται, για να μην υπάρχουν άλλα σχόλια. Είναι σωστό όλοι να προστατεύουμε τους δικούς μας ανθρώπους».

    Υπενθυμίζεται ότι η είδηση έγινε γνωστή λίγες ημέρες νωρίτερα, μετά από δηλώσεις που έκανε η βουλευτής στην Athens Voice για την προσωπική της ζωή, κάνοντας λόγο για μία νέα φάση ζωής και εγείροντας τα σενάρια για διαζύγιο. Στην συνέντευξη που παραχώρησε τότε, ερωτηθείσα για τους προσωπικούς στόχους που θέτει για το νέο έτος, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε απαντήσει:

    «Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή».

    Μάνος Πενθερουδάκης και Όλγα Κεφαλογιάννη



    ΣΧΟΛΙΑ