• LIFE&STYLE

    Ο Ράιαν Γκόσλινγκ κατακεραυνώνει τα Όσκαρ: «Δεν υπάρχει Κεν χωρίς Barbie»

    • NewsRoom
    Ράιαν Γκόσλινγκ (Ken) & Μάργκοτ Ρόμπι (Barbie)

    Ράιαν Γκόσλινγκ (Ken) & Μάργκοτ Ρόμπι (Barbie)


    Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι υποψήφιος για Όσκαρ στην κατηγορία β’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Barbie.

    Παρόλο που ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι υποψήφιος για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, για την ερμηνεία του «Κεν» στην ταινία «Barbie», εξέφρασε με μια δήλωση την απογοήτευσή του που τόσο η συμπρωταγωνίστριά του Μάργκοτ Ρόμπι όσο και η σκηνοθέτιδα Γκρέτα Γκέργουικ έμειναν έξω από τη λίστα των υποψηφιοτήτων.

    Ο ηθοποιός ξεκίνησε τη δήλωσή του εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την υποψηφιότητά του. « Είναι εξαιρετικά τιμητικό να είμαι υποψήφιος από τους συναδέλφους μου δίπλα σε τόσο αξιόλογους καλλιτέχνες σε μια χρονιά με τόσες πολλές σπουδαίες ταινίες» ανέφερε και πρόσθεσε: «Και ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό, αλλά είμαι επίσης περήφανος και νιώθω ιδιαίτερη τιμή για το ότι υποδύομαι μια πλαστική κούκλα που ονομάζεται Κεν».

    Στη συνέχεια, ο 43χρονος ηθοποιός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του: «Δεν υπάρχει Κεν χωρίς Barbie, και δεν υπάρχει ταινία Barbie χωρίς την Γκρέτα Γκέργουικ και την Μάργκοτ Ρόμπι, τους δύο ανθρώπους που είναι οι πιο υπεύθυνοι γι’ αυτή την ταινία που έγραψε ιστορία και γνώρισε παγκόσμια αναγνώριση».

    «Καμία αναγνώριση δεν θα ήταν δυνατή για κανέναν από τους συντελεστές της ταινίας χωρίς το ταλέντο, την τόλμη και την ιδιοφυία τους. Το να πω ότι είναι απογοητευμένος που δεν είναι υποψήφιες στις αντίστοιχες κατηγορίες θα ήταν υποτιμητικό. Η δουλειά τους πρέπει να αναγνωριστεί μαζί με τους άλλους πολύ άξιους ηθοποιούς» δήλωσε.

    Τέλος, συνεχάρη την άλλη συμπρωταγωνίστριά του, την Αμέρικα Φερέρα, η οποία είναι επίσης υποψήφια για το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου. «Έχοντας πει τα παραπάνω, είμαι τόσο χαρούμενος για την Αμέρικα Φερέρα και τους άλλους απίστευτους καλλιτέχνες που συνέβαλαν με το ταλέντο τους στο να γίνει αυτή η ταινία τόσο πρωτοποριακή».

    Σύμφωνα μάλιστα με μια πηγή που μίλησε στην Daily Mail, ο Ράιαν «πιστεύει ότι ο ρόλος του έγινε τόσο καλά αποδεκτός χάρη στη δουλειά που έκαναν η Μάργκοτ Ρόμπι και η Γκρέτα, καθιστώντας την ερμηνεία του εξαρχής άξια Όσκαρ».

    «Είναι εκστασιασμένος που τον τίμησαν, αλλά είναι γλυκόπικρο το γεγονός ότι δεν μπορεί να μοιραστεί τη χαρά του με την Γκρέτα και την Μάργκοτ».

    Η πηγή πρόσθεσε μάλιστα πως ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα ερμηνεύσει το «I’m Just Ken» κατά τη διάρκεια της τελετής των Όσκαρ και «μπορεί να ενσωματώσει τα συναισθήματά του για το γεγονός πως η Μάργκοτ και η Γκρέτα δεν είναι υποψήφιες».

    Να σημειωθεί πως οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ ανακοινώθηκαν χθες, με την Barbie να λαμβάνει συνολικά 8 υποψηφιότητες, ενώ σάρωσε η ταινία Oppenheimer καθώς και το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

    Διαβάστε επίσης:

    Όσκαρ 2024: Υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθεσίας ο Γιώργος Λάνθιμος, 11 υποψηφιότητες για το «Poor Things»

    «17 Κλωστές»: Λαμπερή πρεμιέρα για τη νέα σειρά μυθοπλασίας της COSMOTE TV

    Η Δήμητρα Κούστα με κόκκινο κραγιόν και total black look σε prive dinner



    ΣΧΟΛΙΑ