• LIFE&STYLE

    Ο πρίγκιπας Χάρι ακύρωσε το ταξίδι του στην Ολλανδία – Καθυστερεί ο τοκετός της Μέγκαν;

    Μέγκαν Μαρκλ-πριγκιπας χάρι

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Ο πρίγκιπας της Βρετανίας Χάρι θα καθυστερήσει κατά ένα 24ωρο το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Ολλανδία, έως την 9η Μαΐου, ακυρώνοντας τις υποχρεώσεις όπου επρόκειτο να παραστεί στο Άμστερνταμ την προηγούμενη ημέρα. Η ανακοίνωση έγινε σήμερα από έναν αξιωματούχο των βρετανικών ανακτόρων.

    Η είδηση αυτή όπως είναι φυσικό φουντώνει περαιτέρω τις φήμες περί καθυστέρησης στον τοκετό της Μέγκαν Μαρκλ, αν και πηγές από το παλάτι επιμένουν ότι η ακύρωση έχει να κάνει με θέματα προγραμματισμού της βασιλικής οικογένειας.

    «Λόγω του υλικοτεχνικού σχεδιασμού… της δημοσιογραφικής κάλυψης των επισκέψεων και των υποχρεώσεων της Βασιλικής Οικογένειας, λάβαμε την απόφαση να αναβάλουμε την προγραμματισμένη επίσκεψη του Δούκα του Σάσεξ στο Άμστερνταμ» σημειώνεται σε μια ανακοίνωση προς τον Τύπο.

    Πάντως αρκετοί επιμένουν ότι είναι σπάνιο για ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας να ακυρώνει ένα ταξίδι ή μία επίσκεψη λίγες μόνον ημέρες πριν.

    Ο Χάρι είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει στη Χάγη την 9η Μαΐου για να παραστεί σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε βετεράνους του στρατού με αναπηρία, υπογραμμίζει το παλάτι.

    Βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν λίγο νωρίτερα ότι το ταξίδι στην Ολλανδία ακυρώθηκε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Από λεπτό σε λεπτό γεννάει η Μέγκαν Μαρκλ σύμφωνα με τον Έλτον Τζον

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι θα ανακοινωθεί ότι η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε



    ΣΧΟΛΙΑ