• LIFE&STYLE

    Από λεπτό σε λεπτό γεννάει η Μέγκαν Μαρκλ σύμφωνα με τον Έλτον Τζον

    Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι


    Ο θρυλικός τραγουδιστής και επιστήθιος φίλος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Έλτον Τζον αποκάλυψε, μιλώντας στην Mirror, ότι η Μέγκαν πρόκειται να γεννήσει από λεπτό σε λεπτό. Έτσι, βάζει τέλος στις φήμες που ήθελαν την Δούκισσα του Σάσεξ να έχει ήδη φέρει στον κόσμο το βασιλικό μωρό.

    Χθες, τα γραφεία στοιχημάτων αναγκάστηκαν να σταματήσουν να δέχονται άλλα στοιχήματα, καθώς ήταν τεράστια η ανταπόκριση με τους περισσότερους να πιστεύουν πως γέννησε χθες.

    Να σημειωθεί πως οι Βρετανοί είναι πολύ απογοητευμένοι με την απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι να μην κάνουν γνωστές τις λεπτομέρειες σχετικά με την γέννηση του πρώτου τους παιδιού, με ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι τον περασμένο μήνα.

    Ωστόσο, το παλάτι, στο παρελθόν είχε μοιραστεί στο παρελθόν πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι θα ανακοινώσουν στο κοινό πότε θα ξεκινήσει ο τοκετός.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι χθες, η άφιξη ενός ασθενοφόρου στο κάστρο του Γουίνσδορ, όπου είναι και η νέα κατοικία του βασιλικού ζευγαριού, προκάλεσε την φρενίτιδα των θαυμαστών την βασιλικής οικογένειας καθώς όλοι πίστεψαν ότι η Μέγκαν επρόκειτο να γεννήσει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα ανακοινωθεί ότι η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα «σύννεφα» στο Παλάτι; Γιατί Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι έκαναν unfollow την Κέιτ και τον Ουίλιαμ



    ΣΧΟΛΙΑ