• LIFE&STYLE

    Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλάει για τη Δέσποινα Βανδή με δύο λέξεις (video)

    • NewsRoom
    Ντέμης Νικολαΐδης


    Με αφορμή τη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για τη «γυναίκα της ζωής του».

    «Αν πρέπει να περιγράψω με δυο τρεις λέξεις τη Δέσποινα θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα» δήλωσε και πρόσθεσε: «Την είδα για πρώτη φορά σε αφίσα και μετά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε έπειτα από τρεις μήνες. Μου άρεσε, ήμουν νέος, κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό και πέρασαν 21 χρόνια από τότε».

    Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε για τη γνωριμία της και αποκάλυψε πώς της έκανε πρόταση γάμου.

    «Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι ότι ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Την φωνάζω, έρχεται και της λέω “θέλω να παντρευτούμε”. Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρούσε κάποια σκέψη δεν ξέρω πώς, ήθελα να κάνω παιδί».

    Για το ταξίδι λόγω της μεταγραφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε ότι «παντρευτήκαμε τον Ιούνιο και εγώ έψαχνα ομάδα στο εξωτερικό. Ήταν και έγκυος αλλά δεν το ξέραμε. Γυρίζοντας τώρα πίσω, ήταν για εκείνη εντελώς αυτονόητο, δεν τέθηκε θέμα. Δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα καν εγώ, θα πας πάμε. Τόσο απλό».

    Πριν από μερικές μέρες η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γιόρτασαν 21 χρόνια γνωριμίας. Η τραγουδίστρια, δε δίστασε να ανεβάσει μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    View this post on Instagram

    21 χρονια!

    A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on



    ΣΧΟΛΙΑ