• LIFE&STYLE

    Ο Νίκος Κοκλώνης στο πιο δύσκολο ταξίδι της ζωής του

    • NewsRoom
    Νίκος Κοκλώνης

    Νίκος Κοκλώνης


    To «Celebrity Travel», η εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, είναι μία συνεχής ταξιδιωτική εμπειρία με τους διάσημους φίλους του σε όλο τον κόσμο.

    Το ταξίδι που πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας το επόμενο διάστημα, είναι ένα από τα δυσκολότερα που θα πραγματοποιήσει ο Νίκος Κοκλώνης, αφού πρόκειται να ταξιδέψει μέχρι την Κολομβία, με σκοπό να ακολουθήσει τη διαδρομή της κοκαΐνης.

    Χρειάστηκαν μήνες προετοιμασίας. Εκτενή έρευνα. Ειδικές άδειες. Μέτρα ασφαλείας.

    Θα βρεθεί στο Μεντεγίν, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κολομβίας και πατρίδα του θρυλικού Πάμπλο Εσκομπάρ.

    Θα ξετυλίξει την ιστορία του περίφημου καρτέλ Μεντεγίν, θα μιλήσει με συνεργάτες του Κολομβιανού που βρέθηκε στην πρώτη θέση του περιοδικού Forbes ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη και με την συναρπαστική ζωή του ενέπνευσε τον κινηματογράφο τους τους τηλεοπτικούς παραγωγούς.

    Στη διάρκεια αυτής της διαδρομής ο Νίκος Κοκλώνης θα έχει και μια πολύ σημαντική συνάντηση.

    Θα βρεθεί μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Πάμπλο Εσκομπάρ, Ρομπέρτο. Ο 72χρονος σήμερα Ρομπέρτο ήταν ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για τα οικονομικά του καρτέλ που οδήγησε τον Πάμπλο το 1989 να εκτιμάται πως διαθέτει περιουσία 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Ήταν ο άνθρωπος που το 1992 απέδρασε μαζί του από τη φυλακή και γνωρίζει όσο κανένας όλες τις πτυχές του χαρακτήρα του μεγαλύτερου βαρόνου κοκαΐνης στον πλανήτη.

     



    ΣΧΟΛΙΑ