• LIFE&STYLE

    Νίκος Κοκλώνης: Εντυπωσιακά πλάνα από την υπερπολυτελή βίλα του στα νότια προάστια

    Νίκος Κοκλώνης

    Νίκος Κοκλώνης


    «Έφοδο» στην υπερπολυτελή βίλα του Νίκου Κοκλώνη στα Νότια Προάστια έκανε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Πλεμμένος και η κάμερα της εκπομπής Happy Day.

    Ο Νίκος Κοκλώνης άνοιξε την πόρτα της υπερπολυτελούς βίλας του στα Νότια Προάστια και ξενάγησε τους τηλεθεατές του Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο σε όλους τους χώρους της.

    Μεταξύ άλλων, στα πλάνα που έδειξε η κάμερα της εκπομπής, από την περιήγηση στους χώρους του σπιτιού του παρουσιαστή είδαμε μία τεράστια πισίνα, ένα ιδιωτικό γυμναστήριο που ο παρουσιαστής χρησιμοποιεί συχνά όταν έχει χρόνο.

    Επιπλέον, στο σπίτι υπάρχει χώρος σολάριουμ και σάουνα, ενώ για να μπει κανείς στο γραφείο του χρειάζεται να…ξέρει τον κωδικό!

    «Έχω μέσα έγγραφα, πράγματα και δεν θέλω να μπαίνει μέσα όποιος κι όποιος», εξήγησε ο παρουσιαστής, σχολιάζοντας τον κωδικό στην είσοδο του γραφείου.

    Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο J2US, αλλά και το Celebrity Travel, το οποίο δεν απέκλεισε να επιστρέψει, αν και εφόσον το επιτρέψει ο κορονοϊός.

    Ο παρουσιαστής του J2US εκμυστηρεύτηκε ακόμα πως το φαγητό είναι η αδυναμία του και ιδιαιτέρως τα γλυκά. «Είμαι 110 κιλά. Τρώω πάρα πολλά γλυκά, αλλά με στέβια», σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος αποκάλυψε ακόμα και για τον Τρύφωνα Σαμαρά:

    «Είχα πει στον Τρύφωνα ότι “αν είχες τσίπα, θα έπρεπε να παραιτηθείς από το J2US”. Σε κάθε live ο Τρύφωνας είναι στις τρεις πρώτες θέσεις στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Και πολλές φορές είναι πρώτος».

    Δείτε τα πλάνα από την υπερπολυτελή βίλα του:



    ΣΧΟΛΙΑ