• LIFE&STYLE

    Κορονοϊός: Χωρίς κοινό οι εκπομπές και τα σόου της ελληνικής τηλεόρασης

    • NewsRoom
    Κορονοϊός


    Αρκετές είναι οι εκπομπές και τα σόου της ελληνικής τηλεόρασης, οι οποίες δε θα δέχονται live κοινό στα γυρίσματά τους σε μία προσπάθειας προστασίας από τον κορονοϊό.

    Δείτε αναλυτικά ποιες είναι οι εκπομπές και τα σόου:

    Your Face Sounds Familiar
    Επειδή τα γυρίσματα του YFSF πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, αυτή την Κυριακή το σόου θα βγει στον αέρα παρουσία κοινού. Όμως, από την ερχόμενη εβδομάδα, θα εφαρμοστούν τα μέτρα για την πρόληψη από τον κορονοϊό, και δε θα υπάρξει κοινό.

    Just the two of us
    Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN με ανακοίνωσή του αναφέρει πως συμμορφώνεται με τις οδηγίες των Αρχών για τον κορονοϊό, σύμφωνα με τις οποίες δεν επιτρέπονται εκδηλώσεις όπου θα παρίστανται περισσότερα από 1.000 άτομα, ενώ αποθαρρύνονται οι συναθροίσεις πολλών ατόμων σε έναν χώρο.

    Big Brother
    Την Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 21.00, το Big Brother ξεκινά με ένα εντυπωσιακό show. Η παραγωγή, συμμορφούμενη με τις οδηγίες των Αρχών θα βγάλει το πρόγραμμα στον αέρα χωρίς την παρουσία κοινού.

    Καλό Μεσημεράκι
    Στα πλαίσια των μέτρων πρόληψης ενάντια στον κορονοϊό, ο Νίκος Μουτσινάς και οι συνεργάτες του πραγματοποιούν τις ζωντανές εκπομπές τους χωρίς παρουσία κοινού.

    Celebrity Travel
    Αυτή την εβδομάδα, ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει με τον Άρη Μακρή και την Άννα Μαρία Βέλλη στο Μεντεγίν. Ωστόσο, τα γυρίσματα θα ανασταλούν για την προστασία από τον κορονοϊό.

    Στην ανακοίνωση του OPEN, αναφέρεται: «Για τις επόμενες εβδομάδες δεν θα ταξιδέψουμε σε νέους προορισμούς μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη. Η κήρυξη πανδημίας για τον κορωνοϊό από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αλλάζει τα δεδομένα σε όλο τον πλανήτη. Ο Νίκος Κοκλώνης και η παραγωγή του Celebrity Travel ανέστειλαν τα προγραμματισμένα ταξίδια, ελπίζοντας σύντομα να επιστρέψουν σε αυτό που αγαπούν και στηρίζουν τα τελευταία 4 χρόνια.»



    ΣΧΟΛΙΑ