• LIFE&STYLE

    Ο Μick Jagger ποζάρει ντυμένος γυναίκα

    • NewsRoom


    Ο γερόλυκος της ροκ και τραγουδιστής του διάσημου συγκροτήματος Rolling Stones, Μick Jagger φαίνεται ότι δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όχι μόνο με την παρούσα πολυτάραχη ζωή του, αλλά και με το παρελθόν του.

    Ο λόγος για μια φωτογραφία, που έφερε σήμερα στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η οποία  φιλοξενεί  στιγμιότυπο του τραγουδιστή με την πρώην του Jerry Hall, που τραβήχτηκε το 1996 από την φωτογράφο Brigitte Lacombe.

    Ο 72χρονος ροκ σταρ ποζάρει ντυμένος με γυναικεία ρούχα και έντονο μακιγιάζ στο πλευρό της πρώην γυναίκας του, φορώντας κραγιόν και eyeliner ενώ εκείνη φορώντας ένα μαύρο φόρεμα στέκεται στο πλάι του βαμμένη εμφανώς λιγότερο.

    Η φωτογραφία  τραβήχτηκε στην Γαλλία και σήμερα μπορεί να την δει κάποιος σε έκθεση φωτογραφίας στο «Phillips Auction House» στο Λονδίνο.

    dhn

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    «Ο Μick Jagger είχε συμφωνήσει να τραβήξουμε μία φωτογραφία και ξαφνικά εμφανίστηκε βαμμένος. Το φόρεμα ήταν δική του ιδέα σκέφτηκε ότι θα είχε πλάκα. Την λατρεύω αυτή την φωτογραφία φαίνεται πολύ φυσική», λέει η 65χρονη σήμερα φωτογράφος αποκαλύπτοντας την ιστορία πίσω από το εν λόγω στιγμιότυπο.

    Το  ζευγάρι χώρισε περίπου τρία χρονιά μετά την λήψη της φωτογραφίας το 1999. Οι δύο τους έχουν καλές σχέσεις και έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά την 31χρονη Elizabeth, τον 30χρονο James, την 23χρονη Georgia May, και τον 17χρονο Gabriel.



    ΣΧΟΛΙΑ