• LIFE&STYLE

    Ο Δημήτρης Κοργιαλάς στο Nomads: Γυμνός, δίπλα στη θάλασσα, με μια πετονιά στο χέρι (video)

    • NewsRoom


    Ο Δημήτρης Κοργιαλάς είναι ένα από τα ονόματα του φετινού Nomads και ετοιμάζεται να δοκιμάσεις τις δυνάμεις και τις αντοχές του στην εξωτική Μαδαγκασκάρη, όπου και έφθασε την Πέμπτη.

    Ο γνωστός τραγουδιστής, που πρόσφατα έγινε πατέρας, φαίνεται να έχει μια δική του φιλοσοφία σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης και να βλέπει το παιχνίδι με ένα τρόπο εντελώς διαφορετικό, μα και καθόλου ανταγωνιστικό.

    Μιλώντας στο Πρω1νο του Ant1 σχετικά με το πώς βλέπει τον εαυτό του στο παιχνίδι, ο Δημήτρης Κοργιαλάς έκανε κάποιες δηλώσεις που ξάφνιασαν, αφού δεν συνηθίζουμε να ακούμε τόσο μη ανταγωνιστικά λόγια σε παρόμοιες περιπτώσεις!

    Συγκεκριμένα είπε:

    «Εννοείται ότι υπάρχει ξεχωριστός λόγος που βρίσκομαι στο Nomads. Γυμνός, δίπλα στη θάλασσα, με μια πετονιά στο χέρι, οι άλλοι να παίζουν, να κάνουν παιχνίδια κι εγώ να τραβάω τα ψάρια έξω.

    Στο Nomads νομίζω θα με δυσκολέψει το Nomads. Δεν είμαι κανένας υπεραθλητής, έχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό πιο παλιά, αλλά περνάνε τα χρόνια και δυσκολεύεται ο οργανισμός σε πολλά πράγματα.

    Παρ’ όλα αυτά, φοβού τους γέροντες. Σε μια ομάδα ανθρώπων, συνήθως, εγώ παίρνω το ρόλο της μαμάς. Είμαι αυτός που συμμαζεύει όλους. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να αντέξω χωρίς φαγητό», δήλωσε αναλυτικά ο ίδιος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άκης Πετρετζίκης: Αποκάλυψε τον μισθό που έπαιρνε στο Πρωινό mou και ξάφνιασε τη Μενεγάκη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Madam Secretary επιστρέφει με 5ο κύκλο στην COSMOTE TV, αμέσως μετά την Αμερική

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκληρή λογομαχία μεταξύ της Φωτεινής και της Τάμτα στο My Style Rocks



    ΣΧΟΛΙΑ