• LIFE&STYLE

    H Madam Secretary επιστρέφει με 5ο κύκλο στην COSMOTE TV, αμέσως μετά την Αμερική

    • NewsRoom


    Στο COSMOTE CINEMA 4HD, τα βλέμματα στρέφονται στην επιστροφή με 5ο κύκλο της δημοφιλούς πολιτικής σειράς Madam Secretary με την Τέα Λεόνι που προβάλεται λίγες ώρες μετά τις Η.Π.Α (Τρίτη 9/10, 22.00), με εμφανίσεις από τους Χίλαρι Κλίντον, Μαντλίν Ολμπράιτ και Κόλιν Πάουελ. Επίσης, στο κανάλι ξεχωρίζει και η πρεμιέρα της νέας μίνι σειράς του BBC, Press με πρωταγωνίστρια την Σαρλότ Ρίλεϊ  για τον απαιτητικό κόσμο της βιομηχανίας του βρετανικού Τύπου (Πέμπτη 11/10, 22.00)

    Στο COSMOTE CINEMA 1HD, έρχεται σε Α’ προβολή η βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες ταινία του Ρούμπεν Εστλουν, Το Τετράγωνο (The Square) για έναν σεβαστό επιμελητή μουσείου σύγχρονης τέχνης που οδηγείται σε υπαρξιακή κρίση με αφορμή την έκθεση «Τετράγωνο» (Πέμπτη 11/10, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres). Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα και η συμπαραγωγή Σουηδίας και Καναδά Κάιρο Εμπιστευτικό (The Nile Hilton Incident) για έναν Αιγύπτιο αστυνομικό, ο οποίος λίγες ημέρες πριν τα γεγονότα της πλατείας Ταχίρ, αναλαμβάνει να διερευνήσει την υπόθεση δολοφονίας μιας τραγουδίστριας (Τρίτη 9/10, 21.00). Στο COSMOTE CINEMA 1HD, οι μικροί φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την υποψήφια για 2 Χρυσές Σφαίρες ταινία κινουμένων σχεδών Τραγούδα! (Sing) (Σάββατο 6/10, 21.00, ζώνη Family).

    Στο COSMOTE CINEMA 2HD, έρχεται σε Α’ προβολή η πολυβραβευμένη ταινία Εντός Ορίων (Insyriated) (Τετάρτη 10/10, 22.00, ζώνη Ladies First), καθώς και οι δραματικές ταινίες Όλα από την Αρχή (The Bachelors) (Σάββατο 6/10, 22.00) και Harmonium  (Δευτέρα 8/10, 22.00). Οι φαν του θρίλερ, δεν χάνουν την ταινία Ο Διπλός Εραστής (L’Amante Double) για τη σχέση μίας ευαίσθητης κοπέλας με τον ψυχαναλητή της (Κυριακή 7/10, 22.00), ενώ οι λάτρεις της κωμωδίας έχουν στη διάθεσή τους την ταινία Social Animals, που περιστρέφεται γύρω από τη ζωή μίας νεαρής γυναίκας, η οποία στην προσπάθειά της να ισορροπήσει την επαγγελματική της ζωή με την προσωπική, ερωτεύεται έναν παντρεμένο – όλα σε Α’ Προβολή (Παρασκευή 5/10, 22.00).

    Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, από 10/10 οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους προς ενοικίαση τη δραματική κομεντί Τα παιδιά είναι ευτυχία (Tully) με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με OSCAR, Σαρλίζ Θερόν.

      Madam Secretary – 5η Σεζόν   

    Η Ελίζαμπεθ Μακ Κορντ (Τέα Λεόνι), καθηγήτρια κολλεγίου και λαμπρή πρώην εργαζόμενη στη CIA, επιστρέφει στη  δημόσια ζωή κατόπιν αιτήματος του προέδρου Κόνραντ Ντάλτον, μετά τον ύποπτο θάνατο του προκατόχου της. Στο νέο 5ο κύκλο της σειράς που προβάλλεται λίγες ώρες μετά τις Η.Π.Α. εμφανίζονται, μεταξύ άλλων, η Χίλαρι Κίντον, η Μαντλίν Ολμπράιτ και ο Κόλιν  Πάουελ (Τρίτη 9/10, 22.00, COSMOTE CINEMA 4HD).

    Το Τετράγωνο- Α’ Προβολή 

    Ο Κρίστιαν, ένας εικαστικός επιμελητής σε κορυφαίο σουηδικό μουσείο σύγχρονης τέχνης, προετοιμάζεται για τα εγκαίνια του φιλόδοξου project «Το τετράγωνο». Η κλοπή του πορτοφολιού και του κινητού του όμως, θα τον παρασύρουν σε ανεξέλεγκτες αντιδράσεις με πολλαπλές συνέπειες (Πέμπτη 11/10, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres).

    Press –Νέα σειρά

    Στον κόσμο της βιομηχανίας του Βρετανικού Τύπου, η σειρά ακολουθεί τη ζωή των εργαζομένων της εφημερίδας The Herald, οι οποίοι προσπαθούν να ισορροπήσουν την προσωπική τους ζωή και τα επαγγελματικά διλήμματα που συναντούν, εν μέσω της ατελείωτης πίεσης του 24ωρου παγκοσμίου κύκλου ειδήσεων (Πέμπτη 11/10, 22.00, COSMOTE CINEMA 4HD).

    Εντός Ορίων (Insyriated) – Α’ Προβολή 

    Ένα διαμέρισμα στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας γίνεται καταφύγιο για μία οικογένεια και τους γείτονές της. Όσο ο πόλεμος μαίνεται εκτός του σπιτιού, η ζωή μάχεται να συνεχίσει εντός, και η μάνα της οικογένειας καλείται να πάρει τις πιο ακραίες αποφάσεις για την επιβίωση στο σπίτι, αντιμετωπίζοντας σκληρά ηθικά διλήμματα (Τετάρτη 10/10, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD, ζώνη Ladies First).

    The Walking Dead S9- Νέος Κύκλος

    Η δημοφιλής σειρά The Walking Dead επιστρέφει με τον 9ο κύκλο, στον οποίο βλέπουμε τους επιζόντες ενάμιση χρόνο μετά το τέλος του πολέμου, να ξαναχτίζουν τον πολιτισμό τους, υπό την σταθερή ηγεσία του Rick. Καθώς ο χρόνος περνά, οι κοινότητες αντιμετωπίζουν απρόσμενα εμπόδια, κινδύνους και φυσικά τους walkers, αλλά τίποτα δεν μπορεί να τους προετοιμάσει για την τρομερή δύναμη με την οποία θα χρειαστεί να αναμετρηθούν (Δευτέρα 8/10,  22.40, FOX).



    ΣΧΟΛΙΑ