• LIFE&STYLE

    Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν προσέλαβε δικηγόρο που εκπροσωπούσε το θύμα του, Ρόουζ ΜακΓκόουαν

    • NewsRoom
    Ρόουζ ΜακΓκάουαν

    Ρόουζ ΜακΓκόουαν


    Νέα ομάδα υπεράσπισης προσέλαβε ο πρώην μεγαλοπαραγωγός του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό από συνολικά 60 γυναίκες. Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι μόλις πριν έξι μήνες, ένας από τους νέους συνηγόρους υπεράσπισης του Γουάινστιν υπήρξε δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων του, της ηθοποιού Ρόουζ ΜακΓκόουαν.

    Πρόκειται για τον Χοσέ Μπεζ τον οποίο είχε προσλάβει η ηθοποιός για τη δίκη αναφορικά με τις κατηγορίες ναρκωτικών που αντιμετώπισε. Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2017 βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης στο πορτοφόλι που είχε ξεχάσει η ΜακΓκόουαν στη θέση της κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης.

    Στη συνέχεια εκδόθηκε στην Βιρτζίνια ένταλμα για την σύλληψή της, ενώ πριν μερικές εβδομάδες έγινε τελικά η δίκη. Της επιβλήθηκε πρόστιμο 2.500 δολαρίων, χωρίς φυλάκιση.

    Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε σχετικά με τη νέα ομάδα του Γουάινστιν:

    «Πρόκειται για τεράστια σύγκρουση συμφερόντων, αλλά ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στα παρασκήνια».

    Η απόφαση του κατηγορουμένου για βιασμό να αλλάξει δικηγόρους έγινε μετά την απόρριψη αιτήματος του δικαστή να αποσύρει τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

    Με τη νέα ομάδα ελπίζει να μην έχει την ίδια κατάληξη που έχει ο ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι ο οποίος, επίσης, αντιμετώπισε κατηγορίες για βιασμό και βρίσκεται στη φυλακή.

    Χαρβει-Γουαινστιν
    Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Άζια Αρτζέντο απειλεί την Ρόουζ ΜακΓκόουαν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αλίσα Μιλάνο τρολάρει τον Ντόναλντ Τραμπ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τηλεοπτική «βόμβα»: Τέλος από τον ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Τι συνέβη;



    ΣΧΟΛΙΑ