• LIFE&STYLE

    Τηλεοπτική «βόμβα»: Τέλος από τον ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Τι συνέβη;

    • NewsRoom
    σπυροπουλου

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Εκτός My Style Rocks και ΣΚΑΪ φαίνεται πως θα βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά την ολοκλήρωση του ριάλιτι μόδας του σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο τηλεοπτικός σταθμός βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση νέας παρουσιάστριας που θα αναλάβει τον τρίτο κύκλο του My Style Rocks.

    Επικρατέστερη υποψήφια για τη θέση είναι η Σάσα Σταμάτη, η οποία, μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε μία συνάντηση με στελέχη του σταθμού πριν από λίγες ημέρες. Στη συνάντηση ανακοινώθηκε ότι τελειώνει η εκπομπή της με τίτλο «Oh La La» και της πρότειναν να παρουσιάσει το My Style Rocks στο οποίο είχε βρεθεί ως guest judge σε ένα από τα Gala.

    Μάλιστα, πέρα από την αλλαγή της παρουσιάστριας, ο ΣΚΑΪ πρόκειται να προχωρήσει σε γενικότερες αλλαγές στο My Style Rocks.

    Όσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν υπάρχουν σχέδια του σταθμού για εκείνη με αποτέλεσμα να ψάχνει για νέα τηλεοπτική στέγη.

    Πέρα από τα χλιαρά νούμερα που σημείωσε φέτος το ριάλιτι, λέγεται ότι ο Τούρκος παραγωγός έχει ενοχληθεί από την στάση της παρουσιάστριας αναφορικά με τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

    Για εβδομάδες, η Σπυροπούλου ούτε επιβεβαίωνε, αλλά ούτε και διέψευδε τα όσα ακούγονταν, κάτι που φαίνεται να εκνεύρισε τον Τούρκο παραγωγό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο Survivor ο κολλητός του Σάκη Τανιμανίδη – Τι είπε ο παρουσιαστής (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον Γιώργο Λάνθιμο λίγο πριν τα Όσκαρ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Spoiler alert! Ποιες παίκτριες βρίσκονται στον τελικό του My Style Rocks



    ΣΧΟΛΙΑ