• LIFE&STYLE

    Nomads: Κλίκες, ίντριγκα και σχέδια… «εξόντωσης»

    • NewsRoom
    nomads


    Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν ο Λευτέρης Χατζηιωάννου. Ο παίκτης, που αποχώρησε από το Nomads εξαιτίας ενός τραυματισμού, μίλησε για τις κλίκες του παιχνιδιού, αλλά και για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες.

    Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου υποστήριξε ότι, «Η Αποστολία είναι ένας άνθρωπος πολύ διεκδικητικός και γι’ αυτό νικάει και στα παιχνίδια τα κορίτσια και μπορεί να νικήσει και άνδρα. Βάζει έναν στόχο και τον πετυχαίνει. Αυτό είναι καλό, προς τιμήν της. Αλλά, όλη αυτή η αρχηγική τάση που έχει δεν της βγαίνει σε καλό. Δημιουργεί ίντριγκες και εντάσεις και πιστεύω ότι όταν φύγουν ακόμα 2-3 παίκτες από το παιχνίδι, θα έχουν εντάσεις και μέσα στην “υπο-ομάδα” τους. Κάπου έχει χάσει τον δρόμο της. Βλέπει μόνο τη νίκη και μόνο το έπαθλο.

    Το να βρίσκεις αιτία το ρύζι για να κάνεις όλον αυτόν τον καβγά. Στην αρχή είχα έρθει κοντά της, αλλά μετά όταν μου έδειξε όλες αυτές τις τάσεις, όταν μου είπε πήγαινε στους μπλε ή όταν μου είπε δεν είσαι άντρας. Έρχεσαι και λες «εκτός του Γιώργου Μαυρίδη, τα παιδιά δεν έχουν δείξει και τόσο ανδρισμό». Αυτό το έκανε λόγω στρατηγικής. Σταμάτησε να τα βάζει με τον Μαυρίδη όταν κατάλαβε ότι ο κόσμος τον στηρίζει. Όλοι το έχουν καταλάβει. Έχουμε καταλάβει η Αποστολία πώς το πάει το παιχνίδι».

    «Αν εσύ έτρωγες περισσότερο από μένα θα στην έλεγαν. Ο Νίκος π.χ. είναι 100 κιλά, ήθελε περισσότερο φαγητό. Κάποια στιγμή είχα ανακαλύψει στη βίλα ότι έκρυβαν φαγητά.Με το που μπαίνω στο παιχνίδι, ο Γιώργος και ο Νίκος δεν με είχαν ρωτήσει τίποτα. Κάποιοι με είχαν ρωτήσει. Η Αποστολία, ο Δημήτρης… μου έλεγαν «τι γίνεται έξω»; Δεν τους έχω πει τίποτα. Βρήκα περισσότερα κοινά με τον Γιώργο και τον Νίκο, ταίριαξα καλύτερα. Όταν μου είπε η Αποστολία «αν θες πήγαινε στους μπλε», είχα μείνει κάγκελο»!

    «Αυτό που γίνεται με τον Κατσινόπουλο και το ρύζι, πιστεύω είναι αφορμή της Αποστολίας, του Λευτέρη και των άλλων παιδιών για να δείξουν μια εικόνα άλλη στον κόσμο για τον Κατσινόπουλο, τον Μαυρίδη και τον Αναδιώτη. Σου λένε «αφού ξέρουμε τι γίνεται έξω, ας δείξουμε στον κόσμο ότι αυτοί είναι οι κακοί».Τη μέρα που πήγαν για την επιγραφή στο ψαροχώρι, εγώ που δεν πήγα έφυγα λόγω εκείνου του τραυματισμού. Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει σοβαρό πρόβλημα με τη μέση του, κάνει ενέσεις. Ο Νίκος Αναδιώτης είχε πρησμένο πόδι.Ο Γιώργος και ο Νίκος σημάδευαν τα αβγά που τους αναλογούσαν για να μην τους τα φάνε. Ένα πρωί, όταν έκανα δύο αβγά και τα έβαλα στην κατσαρόλα, δεν τα βρήκα μετά, κάποιος τα έφαγε»!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε η Τατιάνα Στεφανίδου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads – ANT1: Mε ποιους από τους συμπαίκτες του θα μοιραστεί το έπαθλο ο νικητής;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γέννησε η Φανή Χαλκιά: Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο



    ΣΧΟΛΙΑ