• LIFE&STYLE

    Νίκη Λυμπεράκη: Διαφωνώ ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ευτυχισμένη φάση

    Νίκη Λυμπεράκη


    Σε λίγους μήνες η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη θα υποδεχτεί το πρώτο της παιδί, μια ιδιαίτερα ξεχωριστή περίοδο για κάθε μητέρα.

    Μέσα από πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Νίκη Λυμπεράκη στο περιοδικό Τηλέραμα, μίλησε για την δική της εμπειρία και τις δυσκολίες που έχει συναντήσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και ειδικά εν καιρώ πανδημίας.

    Αρχικά, η Νίκη Λυμπεράκη δήλωσε: «Γεννήθηκα πριν από 38 χρόνια στην Αθήνα. Δηλώνω υπερήφανη Λευκαδίτισσα 100%. Είχα την τύχη να μεγαλώσω με λίγα από αυτά που μετριούνται και με άπειρα από εκείνα τα σπουδαιότερα που δεν ζυγίζονται στη ζωή μας. Πήρα πολλή αγάπη και έμαθα από παιδάκι και στα εύκολα και στα δύσκολα».

    Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της: «Αυτό το διάστημα με βρίσκει σε φάση πρωτόγνωρη. Προσεχώς μαμά λοιπόν, με κοιλιά φουσκωμένη, με χαρά μεγάλη για το μωρό μας, που έρχεται το καλοκαίρι, με αρκετό άγχος για τον κορονοϊό και με ανυπομονησία για τη νέα φάση της ζωής μας.

    Λένε πως η εγκυμοσύνη είναι η πιο ευτυχισμένη φάση στη ζωή μιας γυναίκας. Για χίλιους δυο λόγους πρακτικούς κυρίως διαφωνώ. Κάθε μέρα όμως συνειδητοποιώ πως μπορεί να είναι η πιο ενδιαφέρουσα (ίσως γι’ αυτό να τη λένε κι έτσι, τώρα που το σκέφτομαι!). Κάθε μέρα επαναπροσδιορίζω τη σημασία και τις διαστάσεις των πραγμάτων. Σπουδαία υπόθεση».

    Όσο για τα όνειρα και τις επιθυμίες της, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN δήλωσε:

    «Ονειρεύομαι μόνο πράγματα εκτός δουλειάς. Ταξίδια, στιγμές, χαρές και γέλια με τους αγαπημένους μου για πολλά πολλά χρόνια. Ίσως και μια χειρωνακτική και μοναχική δουλειά σε περιβάλλον πολύωρης σιωπής στο μέλλον, που να εξασφαλίζει όμως και τα προς το ζην».

    «Δύσκολο», καταλήγει η ίδια.

    Να, εδώ… Καθόμαστε με τη νεολαία🐣❤

    Posted by Nicky Lyberaki on Thursday, April 30, 2020



    ΣΧΟΛΙΑ