• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Σάββατο 25 Μαρτίου)

    ζώδια


    Tι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

    Κριός
    Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά είσαι ιδιαίτερα ανασφαλής και διστακτικός ως προς την υλοποίησή τους. Σήμερα, έχοντας την εύνοια της τύχης, θα μπορέσεις να απαλλαγείς από τους φόβους και να μπορέσεις να κάνεις πραγματικότητα ό, τι καιρό τώρα δεν τολμούσες. Μείνε συγκεντρωμένος και εκμεταλλεύσου παράλληλα κάθε μέσο και γνωριμία που διαθέτεις για να τα καταφέρεις.

    Αισθηματικές
    Μην ξεχνάς ότι η πορεία της σχέσης σου εξαρτάται κυρίως από εσένα και τη στάση σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι θετικός και ευχάριστος απέναντι στον σύντροφό σου, για να περάσεις μια όμορφη μέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, τα ερωτικά σου επιτέλους ανατρέπονται και θα αποκτήσεις πολλές ευχάριστες εμπειρίες.

    Επαγγελματικές
    Στον χώρο της εργασίας σου όλα κυλούν ομαλά και θα έχεις στο εξής πολλές ευκαιρίες να εξελιχθείς. Έχεις δουλέψει σκληρά και τώρα κινείσαι πολύ άνετα. Η κατάσταση στα οικονομικά είναι ανάλογη, καθώς οι υποχρεώσεις σου τακτοποιούνται και σιγά-σιγά ανακάμπτεις.

    Ταύρος
    Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει αρκετά απογοητευμένο, αφού τα πράγματα στη ζωή σου δεν έρχονται όπως τα περίμενες. Δεν πρέπει όμως να επιτρέψεις να σε πάρει πολύ από κάτω, γιατί όλα όσα έχεις καταφέρει θα πάνε χαμένα. Αναθεώρησε ορισμένα πράγματα στην τακτική σου και με μικροαλλαγές και υπομονή θα τα καταφέρεις.

    Αισθηματικές
    Τα ερωτικά σου ζητήματα δείχνουν να βρίσκονται σε καλύτερη φάση από το τελευταίο διάστημα. Συζήτησε για ευχάριστα θέματα με τον σύντροφό σου, φέρσου τρυφερά και ρομαντικά και η ημέρα θα περάσει πολύ όμορφα. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, το τοπίο της αισθηματικής σου ζωής αλλάζει, ενώ μπορεί ακόμη και να βρεις τον έρωτα της ζωής σου.

    Επαγγελματικές
    Καλό θα ήταν σήμερα στη δουλειά σου να κινηθείς πιο συντηρητικά και να αποφύγεις ρίσκα και βιαστικές αποφάσεις, γιατί η τύχη δεν είναι με το μέρος σου. Μελέτησε καλά κάθε σου κίνηση και ζύγισε τα υπέρ και τα κατά κάθε πρότασης που θα δεχτείς. Και στα οικονομικά σου όμως πρόσεχε πολύ τις κινήσεις σου, γιατί βρίσκεσαι ήδη σε κρίσιμο σημείο.

    Δίδυμοι
    Σήμερα το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλείται από τα προβλήματα οικείων σου προσώπων. Χρειάζονται τη στήριξη και τη βοήθειά σου, οπότε οπλίσου με υπομονή και επιστράτευσε τη λογική σου προκειμένου να τους δώσεις τις πιο σωστές συμβουλές. Ακόμη κι αν κάποιες στιγμές νιώσεις ότι κουράζεσαι, μην πανικοβάλλεσαι και με ψυχραιμία συνέχισε να είσαι δίπλα τους.

    Αισθηματικές
    Σήμερα το κλίμα στη σχέση σου δε θα είναι και πολύ καλό καθώς αναμένεται να υπάρξουν διαφωνίες και εκνευρισμοί μεταξύ εσύ και του αγαπημένου σου. Κράτα όσο μπορείς χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις τα χειρότερα. Αν παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου, μην κλείνεσαι στο σπίτι σου, γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Βγες έξω με φίλους, έστω και με το ζόρι και αμέσως θα δεις ότι όχι μόνο θα ανέβει η διάθεσή σου, αλλά και ότι έχεις περισσότερες επιτυχίες απ’ ότι πίστευες.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου θα έρθεις αντιμέτωπος με ορισμένες προβληματικές καταστάσεις, αλλά με την πείρα που έχεις πια αποκτήσει θα καταφέρεις να τις ξεπεράσεις αρκετά εύκολα. Στα οικονομικά σου πρέπει να γίνεις περισσότερο οργανωμένος και υπεύθυνος, καθώς έχεις κάνει ήδη πολλά ανοίγματα.

    Καρκίνος
    Η σημερινή ημέρα είναι κάπως περίεργη για εσένα, με το γενικότερο τοπίο αρκετά θολό και την ψυχολογία σου πεσμένη. Βλέπεις τα πάντα αρνητικά και δύσκολα, γεγονός που σε κάνει να απελπίζεσαι. Άλλαξε άμεσα στάση, γιατί όλο αυτό σε μπλοκάρει και σε πάει πίσω. Αν γίνεις λίγο πιο αισιόδοξος, θα δεις τα πράγματα ίσως να μην είναι και τόσο χάλια τελικά και θα αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.

    Αισθηματικές
    Οι σημερινές αστρολογικές όψεις φαίνεται να ευνοούν το κλίμα στη σχέση σου και ειδικά αν κρατήσεις εντελώς έξω από αυτήν τα προβλήματα της καθημερινότητάς σου, θα περάσεις μοναδικά. Αν βέβαια δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, φόρα την καλή σου διάθεση και βγες έξω. Το σύνολο των πλανητών σε κάνει ιδιαίτερα θετικό σε φλερτ με νέα άτομα και σου δίνει τη δυνατότητα να βγεις από τη μιζέρια που κυριαρχούσε τελευταία στη ζωή σου.

    Επαγγελματικές
    Στον χώρο της εργασίας σου, έχεις ακόμη κάποια ζητήματα να λύσεις, που σε κρατάνε πίσω. Υπάρχουν συνεργάτες σου που εμπιστεύεσαι και έχετε καλή επικοινωνία, οπότε καλό θα ήταν να ζητήσεις τη βοήθειά τους για να ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Στα οικονομικά σου επικρατεί δυσμένεια και μόνο αν περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου για αρκετό καιρό, θα καταφέρεις να βρεις σταδιακά τις ισορροπίες σου.

    Λέων
    Σήμερα σε χαρακτηρίζει μια έντονη ζωντάνια και όρεξη, που σε βοηθάει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και με αποφασιστικότητα να αλλάξεις ό, τι σε δυσαρεστεί. Μην αφήσεις όμως τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε βιασύνες και επιπολαιότητες, γιατί θα βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Επίσης, πρόσεχε τη συμπεριφορά σου προς τους γύρω σου, γιατί ενδέχεται να έρθεις σε ρήξη μαζί τους.

    Αισθηματικές
    Σήμερα είναι οι συνθήκες είναι κατάλληλες να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου και να του μιλήσεις ανοιχτά για όσα σε προβληματίζουν ή σε στενοχωρούν. Εκείνος από τη μεριά του θα δείξει απόλυτη κατανόηση και αυτό θα σε χαροποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, η αυτοπεποίθησή σου είναι υψηλή, οπότε εκμεταλλεύσου το και τόλμησε να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει.

    Επαγγελματικές
    Τα επαγγελματικά σου θα βελτιωθούν κι άλλο, όταν τακτοποιήσεις οριστικά κάθε υποχρέωση και ευθύνη που έχεις αναλάβει. Στο εξής φρόντισε να μην αφήνεις πράγματα να μαζεύονται για τελευταία στιγμή. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις περισσότερο τα έσοδά σου.

    Παρθένος
    Σήμερα θα φορτωθείς με πολλά καθήκοντα και καλό θα ήταν να οργανωθείς. Χρειάζεται σωστός προγραμματισμός προκειμένου να ανταπεξέλθεις στην γενικότερη πίεση. Μην ανοίγεις πολλά μέτωπα και προτίμησε να τακτοποιείς τις δουλειές σου μια-μια. Να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και την κρίση σου, ώστε να αντιμετωπίσεις όποιο εμπόδιο προκύψει.

    Αισθηματικές
    Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στη σχέση σου. Με ήρεμη συζήτηση θα βρείτε από κοινού λύσεις για ό, τι δεν πάει καλά μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος, γίνε πιο θετικός σε αυτόν που σε διεκδικεί και δώσε μια ευκαιρία. Ποτέ δε ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

    Επαγγελματικές
    Στον χώρο της δουλειάς σου, η επικοινωνία με τους συναδέλφους σου είναι δύσκολη και αυτό σε κρατάει πίσω. Διατήρησε χαμηλούς τόνους και ουδέτερη στάση, για να μη μπλεχτείς σε κόντρες. Τα οικονομικά σου θέλουν ακόμη πολλή δουλειά και περισσότερη οργάνωση, για να ορθοποδήσεις.

    Ζυγός
    Σήμερα οι πλανήτες στο σύνολό τους σε ευνοούν να υλοποιήσεις κάθε στόχο που καιρό τώρα δίσταζες. Περιόρισε όμως την τάση σου να απελπίζεσαι εύκολα, γιατί σε καθυστερεί στα σχέδιά σου. Οργανώσου σωστά, ώστε να λύνεις άμεσα τα προβλήματά σου και έτσι να μην αγχώνεσαι με τη συσσώρευσή τους.

    Αισθηματικές
    Καλό θα ήταν σήμερα να μην επιβαρύνεις τον αγαπημένο σου με δυσάρεστες συζητήσεις και να έχεις πιο ευχάριστη διάθεση, ώστε να περάσετε μια ήρεμη και ρομαντική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σου, οπότε κάνε την πρώτη κίνηση προς αυτόν που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σου.

    Επαγγελματικές
    Στον χώρο της εργασίας σου σήμερα τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα. Αφενός θα αντιμετωπίσεις προβλήματα και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου και αφετέρου θα έχεις έντονες διαφωνίες με τους συναδέλφους σου.

    ζώδια

    Σκορπιός
    Η σκέψη σου είναι αρκετά θολή και ενδεχομένως να μην βλέπεις την πραγματική διάσταση των συνθηκών της ζωής σου και τις αληθινές προθέσεις των ατόμων που σε περιβάλλουν. Βρες το χρόνο να καθαρίσεις τη σκέψη σου και να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Έτσι, θα ξέρεις ακριβώς που βαδίζεις και θα μπορέσεις να χαλαρώσεις.

    Αισθηματικές
    Σήμερα αφιερώσου στη σχέση σου και φρόντισε μέσα από ώριμες και ήρεμες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, να δώσετε λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Μη διστάζεις να μιλήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια, αφού με την εύνοια των πλανητών σίγουρα θα βρεις κατανόηση. Αν είσαι μόνος, η σημερινή σου διάθεση θα προσελκύσει πολλά βλέμματα και η αυτοπεποίθησή σου θα τονωθεί.

    Επαγγελματικές
    Τα επαγγελματικά σου δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά και η πορεία που έχεις χαράξει δυναμική. Είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου, οπότε μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σταθούν εμπόδιο σε ό, τι κάνεις. Τα οικονομικά σου περνάνε μια δύσκολη φάση, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα από λάθος κινήσεις του παρελθόντος.

    Τοξότης
    Οι απρόσμενες εξελίξεις της σημερινής ημέρας θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Τα νέα δεδομένα είναι πολύ καλύτερα απ’ όσο υπολόγιζες και αυτό σε κάνει να βλέπεις πιο θετικά πλέον τα πράγματα. Έτσι, προχωράς με περισσότερη αισιοδοξία στην διαδικασία υλοποίησης των στόχων σου.

    Αισθηματικές
    Σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να λύσεις κάθε προβληματική κατάσταση στη σχέση σου, έχοντας άψογη συνεννόηση με τον σύντροφό σου, ώστε αυτή να βελτιωθεί. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, τα νέα σήμερα για εσένα είναι ευχάριστα. Τα άστρα ευνοούν γνωριμίες, οπότε δεν έχεις παρά να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να βγεις από το σπίτι σου, καθώς ενδέχεται να βρεις ακόμη και τον έρωτα της ζωής σου.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου ίσως κάποια πράγματα να μην εξελίσσονται όπως τα σχεδίαζες και υπολόγιζες. Μην απελπίζεσαι, γιατί έτσι μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Με υπομονή και ηρεμία να είσαι σίγουρος πως σύντομα θα βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, όσο ακατόρθωτο κι αν σου φαίνεται κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Τα οικονομικά σου από την άλλη είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Φρόντισε να κινείσαι με απόλυτη σύνεση και εγκράτεια, ώστε σιγά-σιγά να βρεις τις ισορροπίες σου.

    Αιγόκερως
    Έχεις την τάση να μεγαλοποιείς πολύ κάποιες καταστάσεις και δεδομένα. Οφείλεις να συνειδητοποιήσεις όμως ότι το πρόβλημα είναι μόνο στο μυαλό σου και ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και σίγουρα πολύ καλύτερη απ’ όσο πιστεύεις. Το να κάνεις τα πάντα τραγικά έχει σαν αποτέλεσμα μόνο να σε κάνει να απελπίζεσαι και να μένεις στάσιμος. Ηρέμησε λοιπόν και με καθαρή σκέψη αντιμετώπισε τα προβλήματά σου.

    Αισθηματικές
    Σήμερα καλό θα ήταν να κάνεις μια ήρεμη συζήτηση με τον αγαπημένο σου και να βγάλετε μια άκρη με εκείνα τα ζητήματα που βασανίζουν και τους δυο σας. Αυτό θα συμβάλλει στο να χαλαρώσετε και να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να κάνεις μια συζήτηση με τον εαυτό σου, ώστε να είσαι κατασταλαγμένος για το τι ψάχνεις. Έτσι, θα κινείσαι πιο σίγουρα και δεν θα ταλαιπωρείς κανέναν κρατώντας τον άδικα στην αναμονή.

    Επαγγελματικές
    Στον χώρο της εργασίας σου δεν έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Ειδικά αν οργανωθείς λίγο περισσότερο, θα τακτοποιείς όλες σου τις υποχρεώσεις χωρίς κανένα απολύτως άγχος. Στα οικονομικά σου πρέπει να αλλάξεις επειγόντως τακτική, διότι έχεις χάσει τον έλεγχο και σύντομα θα βρεθείς σε μεγάλο αδιέξοδο.

    Υδροχόος
    Η πίεση που έχεις υποστεί τελευταία σε έχει εξουθενώσει ψυχικά αλλά και σωματικά. Συνεπώς, η κρίση σου δεν είναι καθαρή και σωστή, γεγονός που με τη σειρά του σε έχει οδηγήσει σε βιαστικές και λάθος κινήσεις. Σήμερα όμως, είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις λίγο χρόνο ώστε να ξεκουραστείς και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Θα μπορέσεις τότε να επανέλθεις δριμύτερος και να τα βάλεις όλα σε μια σειρά.

    Αισθηματικές
    Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, καλό θα ήταν σήμερα να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου, μιας και τελευταία έχετε απομακρυνθεί, και να καλύψεις τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Αν είσαι μόνος, έχεις την τύχη με το μέρος σου, οπότε μη διστάζεις να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πάνε μια χαρά, και ειδικά αν συνεχίσεις την πορεία που έχεις χαράξει θα πάνε ακόμη καλύτερα. Φτάνει μόνο να μην παραιτείσαι με την πρώτη δυσκολία και να δείχνεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και καλό θα ήταν σήμερα να προσέξεις πολύ τυχόν θέματα νομικής φύσεως.

    Ιχθείς
    Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα και προκειμένου να ανταπεξέλθεις, έχεις ξεπεράσει τα όρια αντοχής σου. Κάνε μια μικρή παύση για να καθαρίσεις το μυαλό σου και να βάλεις ένα πρόγραμμα, ώστε να διευθετήσεις με σειρά και χωρίς πανικό τις υποχρεώσεις σου.

    Αισθηματικές
    Η αλήθεια είναι ότι τελευταία έχετε ψυχρανθεί κάπως με τον σύντροφό σου και αυτό σε στενοχωρεί. Κάνε λοιπόν κάτι γι’ αυτό γρήγορα. Σχεδίασε μια ρομαντική βραδιά και επικεντρώσου στα ευχάριστα, προκειμένου να έρθετε και πάλι κοντά. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, σταμάτα να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μιζεριάζεις. Αν γίνεις πιο θετικός και προσιτός, θα δεις ότι θα αλλάξει αμέσως το τοπίο στα ερωτικά σου.

    Επαγγελματικές
    Στον χώρο της εργασίας σου, σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο επιτέλους οι ευκαιρίες που έψαχνες για να εξελιχθείς στο αντικείμενό σου. Συνεργασίες που θα προκύψουν θα συμβάλλουν απόλυτα σε αυτό, αρκεί να σκέφτεσαι πάντα καλά πριν αποφασίσεις. Στα οικονομικά σου, ορισμένα απρόοπτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Φρόντισε να μην χάσεις τον έλεγχο.

    Πηγή: Tlife.gr



    ΣΧΟΛΙΑ