• LIFE&STYLE

    Survivor: Tι είπε ο Χανταμπάκης για την προκλητική κίνηση στον Βασάλο (video)

    • NewsRoom
    Χανταμπάκης - Survivor


    Στην εκπομπή Survivor Panorama βρέθηκε καλεσμένος χθες ο Στέλιος Χανταμπάκης  ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι, για τη συμμετοχή του σε αυτό καθώς και για τις αρνητικές κριτικές που έλαβε ο ίδιος για τη συμπεριφορά του.

    Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κίνηση που είχε κάνει κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου σε ένα αγώνισμα, με το «περίφημο» σημαιάκι.

    «Λάθος η συμπεριφορά η δική μου. Γενικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που είχε πάει ο Γιάννης από ‘κει και ήταν μια άλλη ομάδα. Υπήρχε μια ειρωνεία, εγώ πιο πριν είχα παίξει και είχα χάσει, και υπήρχε μια ειρωνεία, όχι μόνο αυτή με το σημαιάκι, αλλά και λόγια. “Πέρασέ τον”, “είναι χοντρός”.Ότι πλάκα και να κάναμε σε πανηγυρισμό, δεν ήταν με κακό σκοπό, δεν ήταν για να κάνουμε τους άλλους να στεναχωρηθούν. Έχω μια πάρα πολύ καλή σχέση και με τους συμπαίκτες μου και με τους αντίπαλους.

    Ήταν μια λάθος κίνηση δική μου, ζήτησα συγγνώμη, δεν πήγαινε στον Κωνσταντίνο. Τον Κωνσταντίνο τον εκτιμώ, τον θεωρώ από τα καλύτερα παιδιά, έχουμε μιλήσει πολύ καλά μεταξύ μας. Ήταν μια στιγμή που απορώ γιατί έχει πάρει τέτοια διάσταση», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης.

    Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η πρώτη φωτογραφία του Μπο μετά την αποχώρησή του από το Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ο Χανταμπάκης αποκαλύπτει γιατί άργησε τόσο να πάει στη Μελέτη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Απρόσμενη εξέλιξη την Κυριακή στο αγώνισμα επάθλου – Ποια ομάδα κερδίζει (video)



    ΣΧΟΛΙΑ