ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρώην παίκτης του Survivor, γνωστός και ως μάνατζερ ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” και μίλησε για μια απροσδόκητη επίσκεψη που δέχθηκαν στην παραλία τους οι Μαχητές, η οποία ωστόσο κατέληξε σε κυνήγι με τη… ματσέτα!
Και αυτό γιατί τα πεινασμένα μάτια τους είδαν τα γουρουνάκια σαν μπριζόλες, με αποτέλεσμα να τα πάρουν στο κυνήγι, χωρίς πάντως τελικά η παραλία να βαφτεί κόκκινη.
«Σηκωνόμαστε κάποια στιγμή 06:30 και ακούμε κάτι χρούτσου χρούτσου στην παραλία. Και ανοίγουμε τα μάτια μας με τον Βασάλο και βλέπουμε 8 γουρουνάκια. Αρχίζουμε με τη χαντζάρα να κυνηγάμε τα γουρουνάκια. Λέει ο Βασάλος «Άντε ρε μαλ…, πιάστο, πιάστο»! Η παραγωγή να τρέχει να μη μας αφήνει να τα πιάσουμε να τα σφάξουμε. Τα βλέπαμε σαν μπριζολίδια», ανέφερε με χιούμορ ο Πάνος.
https://youtu.be/AcUyTCUE5_8
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλλάζουν όλα στο Survivor! Με ποιον τρόπο θα βγει ο νικητής και πόσα άτομα θα πάνε στον τελικό;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: «Μας κυνηγούσε η παραγωγή γιατί…»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Απίστευτη “βόμβα” για τον Μάριο και τον τραυματισμό του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντιδράσεις στη Wall Street μετά την ομιλία του Γουόρς και αύξηση των επιτοκίων από τη Fed – Κατρακύλα άνω του 1% για τον Dow Jones
- EE: Οι υψηλές τιμές των καυσίμων οδήγησαν σε αύξηση 40,5% στις ταξινομήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων
- FIFA: H UEFA συνεχίζει να αναζητά αξιόπιστο αντίπαλο απέναντι στον Τζιάνι Ινφαντίνο
- Βρετανία: Ο εκδοτικός όμιλος Reach θα καταργήσει 220 θέσεις δημοσιογράφων και θα κλείσει ενημερωτικούς ιστοτόπους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.