• LIFE&STYLE

    My Style Rocks: Αυτοί είναι οι σύντροφοι των hot κοριτσιών του παιχνιδιού


    Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Το My Style Rocks μπορεί να μην ξεκίνησε και τόσο δυναμικά, όμως όσο περνάει ο καιρός καθηλώνει όλο και περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό.

    Οι εκρηκτικές παρουσίες, οι κόντρες μεταξύ κοριτσιών και κριτών και φυσικά οι στυλιστικές επιλογές των παικτριών αποτελούν τη μαγική συνταγή του παιχνιδιού μόδας.

    Βέβαια, τις εντυπώσεις έχουν κλέψει κάποια συγκεκριμένα κορίτσια για διαφορετικούς λόγους. Φυσικά μιλάμε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τη Σοφία Λεοντίτση και τη Μαρία Μανδάνα (που έχει αποχωρήσει πια).

    Ως φυσικό επακόλουθο, η διασημότητα των κοριτσιών έχει αντίκτυπο και στην προσωπική τους ζωή, η οποία μπαίνει στο “μικροσκόπιο”. Με τι ασχολούνται τα κορίτσια στον ελεύθερο τους χρόνο; Τι έκαναν πριν μπουν στο παιχνίδι του My style rocks; Και φυσικά..ποιοι είναι οι σύντροφοί τους;

    Ας τους δούμε λοιπόν:

    Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

    Η ξανθιά καλλονή πρόκειται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της τον Ιούνιο του 2018, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει και η ίδια. Ο γνωστός πλαστικός χειρούργος Αριστομένης Γιαννόπουλος δεν αφήνει στιγμή από τα μάτια του την όμορφη Αλεξάνδρα και μάλιστα είχε παρευρεθεί και στα γυρίσματα της εκπομπής, όπου φωτογραφήθηκε με τον Bo.

    Δείτε την φωτογραφία από το Facebook:

    Μαρία Μανδάνα

    Πρόκειται για μια παρουσία, που ξεχώρισε για το χιούμορ και την απλότητα της. Μπορεί πλέον να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, όμως, σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη. Σύμφωνα με το youweekly, η Μαρία βρίσκεται εδώ και 3 χρόνια σε σχέση με τον Ανδρέα.

    Σοφία Λεοντίτση

    Η μελαχρινή καλλονή, με την λίγο πιο αυστηρή μορφή, μπορεί να μπήκε στο παιχνίδι λίγο αργά, όμως, έχει σκλαβώσει κοινό και κριτές. Και όπως φαίνεται από το instagram της η  Σοφία διατηρεί δεσμό και είναι τρελά ερωτευμένη!

    https://www.instagram.com/p/BbPM5qKhDho/?taken-by=sofi_l__

    https://www.instagram.com/p/BZq3TqugoDY/?taken-by=sofi_l__

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στο My Style Rocks: Το Twitter «κάρφωσε» τη Ραμόνα για τις αντιγραφές (video)
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My style rocks: Νέο «θύμα» βρήκε τώρα η έξαλλη Κατσαΐτη (video)
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε πώς ήταν οι παίκτριες του My Style Rocks πριν τις πλαστικές (pics)
    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ιωάννα Τούνη: Μια από τις πιο hot παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης (pics+video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ