• LIFE&STYLE

    Πρώην παίκτης Survivor: «Καμιά φορά οργανώναμε τσακωμό…» (video)

    • NewsRoom
    Survivor


    Οι ίντριγκες, οι εντάσεις και οι τσακωμοί, είναι χαρακτηριστικό στοιχείο, ειδικά του Survivor 2017. Ωστόσο, πριν από αυτό, υπήρξαν και άλλα Survivor, στα οποία τίποτα από όλα αυτά δεν έλειπε.

    Μάλιστα, το πρώτο Survivor, στη Μαλαισία, είχε και το γνώρισμα του “καινούργιου”, που δεν το έχει ξαναδεί ο κόσμος. Οπότε, οι ιστορίες των παλιών παικτών θα έχουν πάντα ενδιαφέρον.

    Ένας εξ’ αυτών, ο Σπύρος Σούλης, που βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2 night show” μίλησε για ένα συγκεκριμένο περιστατικό, που αφορά… ψεύτικους τσακωμούς:

    «Καμιά φορά οργανώναμε τσακωμό. Ερχόταν η κάμερα, πηγαίνανε δύο κάθε λίγο και τσακωνόντουσαν, έτρεχε η κάμερα στον τσακωμό, φεύγαμε εμείς από το πλάι. Και είδε, η Ορθούλα νομίζω, καρπούζια και βούτηξε τα καρπούζια, τα έβαλε κάτω από τη μπλούζα της και έρχεται έτσι, ντε και καλά ότι πονούσε η κοιλιά της, και παραπατάει και πέφτει επάνω σε έναν και έτσι όπως πέφτει ζουμπάνε τα καρπούζια και άρχισαν να τρέχουν παντού τα καρπούζια…»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Η οργισμένη ανάρτηση της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου – Για ποιον λόγο νευρίασε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι; (pics)

     



    ΣΧΟΛΙΑ