• LIFE&STYLE

    Το πλωτό σπίτι του Richard Branson ενοικιάζεται για €850 τη βδομάδα (pics)

    branson


    Αν σκεφτόσασταν ποτέ ότι θέλετε να ζήσετε όπως ο Sir Richard Branson, τώρα είναι η ευκαιρία σας. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Virgin Group, καλεί τους πιθανούς επισκέπτες να ενοικιάσουν το πρόσφατα ανακαινισμένο πλωτό του σπίτι στο Λονδίνο. Τ σπίτι-πλοίο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, μια αίθουσα υποδοχής, τραπεζαρία, κουζίνα και ιδιωτικό κήπο, είναι επί του παρόντος διαθέσιμο για περίπου 850 ευρώ (1,000 δολάρια) την εβδομάδα, σύμφωνα με το Bective listing.

    richard branson boat

    richard branson boat

    Όπως σημείωσε η AOL, το ακίνητο είναι υπέροχο εσωτερικά και είναι εμπνευσμένο από την παραλία, με “τραγανά” λευκά τοιχώματα, ταιριαστά λευκά πλακάκια και φωτεινά άσπρα κλινοσκεπάσματα που κοσμούν και τα δύο κρεβάτια. Το ανοιχτό γκρι δάπεδο καθιστά τον χώρο ανοιχτό και ευρύχωρο διαρκώς. “Μια θαυμάσια ευκαιρία να ενοικιάσετε αυτό το εξαιρετικά ευρύχωρο σπίτι, με τις δύο κρεβατοκάμαρες, στην καρδιά της Μικρής Βενετίας”, αναφέρει η δήλωση, προσθέτοντας ότι είναι αγκυροβολημένο σε μια πρωταρχική θέση στο νερό του Δυτικού Λονδίνου.

    richard branson boat richard branson boat

    Και παρόλο που το “houseboat” είναι η κατάλληλη ενοικίαση για το σαββατοκύριακο, δεν συγκρίνεται, βέβαια, με τον λαμπερό και υπερπόντιο προορισμό διακοπών του Branson στην Καραϊβική, γνωστό και ως νησί Necker. Ο Branson, ο οποίος αγόρασε το ιδιωτικό νησί το 1978, το μετέτρεψε σε ένα “πολυτελές όνειρο”. Κάθε χρόνο, η οικογένεια Branson καλεί διασημότητες, πολιτικούς και ισχυρούς ανθρώπους των ΜΜΕ, να μείνουν και να διασκεδάσουν στο νησί. Φυσικά και εσείς μπορείτε να κρατήσετε ένα δωμάτιο κατά τη διάρκεια επιλεγμένων εβδομάδων του χρόνου. Και, βεβαίως, έναντι ενός υψηλού χρηματικού ποσού. Μια επταήμερη διαμονή θα σας κοστίσει €4,000.

    richard branson boat richard branson boat Όταν κάνετε κράτηση σε ένα δωμάτιο, μοιράζεστε το νησί των 74 στρεμμάτων με άλλους ταξιδιώτες, που συναντώνται κατά τη διάρκεια των γευμάτων ή συμμετέχουν μαζί στις πολυάριθμες εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ που μπορεί να προσφέρει το νησί. Αν αισθάνεστε “γενναιόδωροι”, μπορείτε να κάνετε κράτηση ολόκληρου του νησιού για εσάς και 33 από τους πιο κοντινούς φίλους σας. Θα έχετε 8 υπνοδωμάτια και μία master suite, ένα υπνοδωμάτιο που μπορεί να φιλοξενήσει έως και έξι επιπλέον παιδιά και τα έξι σπίτια μπαλινέζικου στυλ που υπάρχουν γύρω από το νησί. Επιπλέον, όλα τα γεύματα, τα ποτά, οι υπηρεσίες και ο DJ περιλαμβάνονται στην τιμή ενοικίασης.

    Το σύνολο του νησιού μπορεί να ενοικιαστεί από €70,000 ανά διανυκτέρευση για έως και 34 καλεσμένους, το οποίο σημαίνει €2,000 ανά άτομο για κάθε διανυκτέρευση. Τι λέτε;

    richard branson boat

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί ακόμη κι οι εκατομμυριούχοι μπορούν να είναι δυστυχισμένοι;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Δέκα πράγματα που οι εκατομμυριούχοι έμαθαν από τους γονείς τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δέκα πανάκριβα χόμπι που μόνο οι εκατομμυριούχοι μπορούν να έχουν



    ΣΧΟΛΙΑ