• LIFE&STYLE

    Νέα έρευνα: Τα 2 χαρακτηριστικά που διεγείρουν το αντίθετο φύλο

    σεξ


    Αμέτρητες συζητήσεις, άπειρες έρευνες, άρθρα, συμβουλές, για τα χαρακτηριστικά που ελκύουν τα δύο φύλα. Στον αέναο κύκλο του φλερτ και των σχέσεων, οι άντρες και οι γυναίκες προσπαθούν να εντοπίσουν τα στοιχεία εκείνα που αρέσουν, έτσι ώστε να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

    Ανάμεσα στα πολλά χαρακτηριστικά που όλοι μας πάνω-κάτω γνωρίζουμε έρχονται να προστεθούν δύο ακόμη. Σαφώς και τα στοιχεία αυτά μας εξίταραν από πριν και είχαν τη θέση τους στη λίστα του καθενός, αλλά τώρα έχουμε και την επιστήμη στο πλευρό μας! Στο πανεπιστήμιο της Wroclaw στην Πολωνία, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μια έρευνα που μελέτησε λογοτεχνικά κείμενα των τελευταίων 30 ετών και κατέληξε σε σημαντικά συμπεράσματα.ρουτίνα

    Το πόρισμα της έρευνας, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Frontiers in Psychology, ήταν πως η φωνή και η μυρωδιά αποτελούν δύο χαρακτηριστικά άμεσα συνδεδεμένα με την ερωτική έλξη! Σημασία δίνεται στην εξωτερική εμφάνιση και στην προσωπικότητα του αντίθετου φύλου, αλλά η χροιά της φωνής και η μυρωδιά ενεργοποιούν τις αισθήσεις της ακοής και της όσφρησης αντίστοιχα, διεγείροντας μας ακόμη περισσότερο!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ένα από τα πιο περιζήτητα διαμερίσματα στο Μανχάταν αφήνει άφωνο κάθε επισκέπτη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η «Μάντισσα» της Μαρίνας Σάττι γίνεται το νέο viral hit και διχάζει (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Τετάρτη 24 Μαΐου)



    ΣΧΟΛΙΑ