• LIFE&STYLE

    Αν έχεις αυτό πάνω στο σώμα σου, τότε σίγουρα θα αρέσεις στις γυναίκες

    • NewsRoom
    ζευγάρι


    Το ποιοι άντρες ή ποιες γυναίκες μας αρέσουν, είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα και στηρίζεται στο διαφορετικό γούστο του καθενός. Ωστόσο, πραγματοποιούνται πολλές έρευνες που προσπαθούν να κατηγοριοποιήσουν τα δύο φύλα και να ομαδοποιήσουν μερικά χαρακτηριστικά τους, ώστε να καταλήξουν σε κάποιους τύπους αντρών ή γυναικών που ελκύουν περισσότερο το αντίθετο φύλο.

    Έτσι, τείνουν να κάνουν το θέμα της έλξης πιο αντικειμενικό και να παρουσιάσουν κάποια γνωρίσματα και κριτήρια που μας ελκύουν. Μία από αυτές τις έρευνες, που πραγματοποιήθηκε από το dating app Type, προσπάθησε να διασαφηνίσει ποιος είναι εκείνος ο τύπος άντρα που ελκύει περισσότερο τις γυναίκες. Στη μελέτη αυτή τέθηκε ένας συγκεκριμένος προβληματισμός, τον οποίο προσπάθησαν να διευκρινίσουν οι ερευνητές και ήταν το εξής: Ποιο είναι το χαρακτηριστικό που έχουν οι άντρες -αν έχουν- στο σώμα τους και ελκύει τις γυναίκες;

    Η μελέτη έδειξε πως αυτό που έχουν οι άντρες πάνω στο σώμα τους και τους κάνει ελκυστικούς, είναι το τατουάζ. Περισσότερες από τις μισές γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, συγκεκριμένα το 64%, δήλωσαν πως θεωρούν σέξι τους άντρες που έχουν τατουάζ στο σώμα τους. O ιδιοκτήτης του Type, Steve Bryson, είπε για αυτό στο Metro: “Ίσως οφείλεται στην εντύπωση που υπάρχει, πως όσοι έχουν τατουάζ είναι περιπετειώδεις, τολμηροί, ανήσυχα πνεύματα, δραστήριοι και ξέρουν να περνούν καλά στη ζωή τους”.

    Πάντως, σε ανάλογη έρευνα που αφορούσε το αντίθετο φύλο, μόλις το 39% των αντρών δήλωσε πως του αρέσουν οι γυναίκες με τατουάζ στο σώμα τους.

    Ashton Kutcher Tattoo GIF - Find & Share on GIPHY

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 3+1 λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ σύμφωνα με μια σεξολόγο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η στάση που δεν αρέσει καθόλου στις γυναίκες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ο τρόπος που κάνεις sexting αποκαλύπτει πολλά για σένα



    ΣΧΟΛΙΑ