• LIFE&STYLE

    «Μου έλεγαν πως ανοίγοντας την πόρτα της Βουγιουκλάκη θα έκλειναν άλλες»

    • NewsRoom
    Βουγιουκλάκη

    Αλίκη Βουγιουκλάκη


    Για την αείμνηστη ηθοποιό Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε η σκηνοθέτις και ηθοποιός Ρούλα Πατεράκη. Η ίδια περιέγραψε τη σχέση της με την Ελληνίδα σταρ και τη συνεργασία που είχαν μαζί.

    «Όταν με προσέγγισε η Βουγιουκλάκη ήταν μία έκπληξη, γιατί προερχόμουν από πολύ διαφορετικό χώρο και ήμουν κακομαθημένη εκεί. Το περιβάλλον μου έλεγε πως έπρεπε να λάβω υπόψη μου ότι ανοίγοντας την πόρτα της Βουγιουκλάκη θα έκλειναν άλλες. Πήρα το ρίσκο.

    Μου έκανε πολύ καλό η Αλίκη. Έφυγαν πολλές προκαταλήψεις από το κεφάλι μου, πολλά στεγανά που δεν οδηγούσαν πουθενά. Πίστευα πάντα ότι το θέατρο είναι μια εγκεφαλική και διανοητική διαδρομή. Η Αλίκη με ωρίμασε τεχνικά και πρακτικά σε μεγάλο βαθμό. Της το χρωστάω», δήλωσε στην εφημερίδα realnews.

    Πατεράκη και Βουγιουκλάκη είχαν αναπτύξει μια δυνατή φιλία τρία χρόνια πριν το θάνατο της Αλίκης. Σε παλαιότερη συνέντευξή της η κα. Πατεράκη είχε δηλώσει:

    «Για τρία χρόνια, μέχρι να φύγει, ήμασταν φίλες. Εκμυστηρευτήκαμε η μία στην άλλη πολλά. Ήταν πολύ ευφυής. Ήθελε να κάνει στροφή στην καριέρα της. Γνώριζε τις δυνατότητες της ηλικίας της, την πίεση των θαυμαστών της και τα στενά χρονικά περιθώρια για μια γενναία στροφή. Ήξερε τι ήθελε. Αν μπορούσε να το κάνει. Κι αν προλάβαινε…».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αρειος Πάγος: Ο απολυμένος έχει δικαίωμα να διεκδικεί δεδουλευμένα και τρία χρόνια μετά την απόλυσή του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολοκλήρωσε την κατάθεση ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη – Οι πρώτες δηλώσεις (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο θέατρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι



    ΣΧΟΛΙΑ