• LIFE&STYLE

    Σπάνιες φωτογραφίες της Αλίκης στο νέο προφίλ του Instagram του Γιάννη Παπαμιχαήλ (pics)

    • NewsRoom


    Σπάνιες φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη δημοσιεύονται σε ένα ηλεκτρονικό «λεύκωμα» που δημιούργησε ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ στο Instagram, το οποίο αφιερώνει στην εκλιπούσα μητέρα του.

    Μπορεί να έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια από την ημέρα που η Αλίκη «έφυγε» ωστόσο παραμένει ένα πρόσωπο πάντα επίκαιρο προκαλώντας σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον του κόσμου. Και παρά το γεγονός ότι πολλοί θεωρούν πως την γνωρίζουν μέσα από ταινίες, δημοσιεύματα, συνεντεύξεις, φωτογραφίες κλπ. πάντα κάτι νέο υπάρχει για να ανακαλύψουν ακόμη μία πτυχή της αξέχαστης ηθοποιού.

    Το εν λόγω προφίλ στο Instagram που τιτλοφορείται «alikivougiouklakiofficial» περιλαμβάνει σπάνια καρέ από την ζωή και την καριέρα της εθνικής σταρ, ένα προσωπικό άλμπουμ της Αλίκης Βουγιουκλάκη μέσα από 97 καρέ.

    Ένα από αυτά ιδιαίτερα αισθησιακό: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη τόπλες στην παραλία.

    https://www.instagram.com/p/BtOWzFJHh-w/

    Υπάρχει ακόμη πλήθος φωτογραφιών που δεν έχουν δει ποτέ στο παρελθόν το φως της δημοσιότητας, από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Το νέο προφίλ της Αλίκης στο Instagram είναι γεγονός και οι φωτογραφίες πολύ ενδιαφέρουσες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιος πρώην CEO θα αναμετρηθεί με τον Τραμπ στις εκλογές των «δισεκατομμυριούχων» το 2020

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στο Πέραμα: Εύπορος επιχειρηματίας έπεσε θύμα απαγωγής και βρέθηκε ναυτεργάτης (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Mr Fresh: Η αγωνία για την επιβίωση, ο μισθός των 5.000 ευρώ, η Mercedes και η Porsche



    ΣΧΟΛΙΑ