• LIFE&STYLE

    Ειδικοί προτείνουν το smoothie που θα βελτιώσει τη γεύση του σπέρματός σου


    Η γεύση του σπέρματος αποτελεί ένα σημαντικό θέμα συζήτησης τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες. Είναι διαφορετική σε κάθε άντρα, είτε πιο γλυκιά είτε πιο ξινή, και μέσα από τις πολλές έρευνες που έχουν κατά καιρούς γίνει, έχει αποδειχτεί ότι σχετίζεται άμεσα από τις τροφές που κανείς καταναλώνει.

    Η Psam Isadora,  που έχει τις ιδιότητες της ψυχολόγου, σεξολόγου και σύμβουλου γάμου και επομένως γνωρίζει πάρα πολύ καλά οποιοδήποτε θέμα αφορά το σεξ, λέει πως όσο πιο υγιεινές είναι οι τροφές που τρως, τόσο το σπέρμα σου θα ανοίγει την όρεξη για μια γυναίκα να το γευθεί.Επίσης, τείνει να ισχύει πως όποια τροφή είναι κακιά για την αναπνοή σου, είναι κακιά και για τη γεύση του σπέρματος.

    Ενδεικτικά, μερικές τέτοιες τροφές είναι οι εξής: κρεμμύδι, σπέρμα, κόκκινο κρέας, junk food, μπρόκολο, σπαράγγια. Αντιθέτως, μερικές τροφές που βοηθούν το σπέρμα να αποκτήσει μια πιο γλυκιά γεύση – εφόσον είναι από τη φύση του σχετικά πικρό – είναι οι εξής: λαχανικά, φρούτα (όπως ανανάς, πεπόνι,μήλο, σταφύλι), μαϊντανός, σέλινο, κανέλα, κάρδαμο, λεμόνι και άφθονο νερό.

    Buzz GIF - Find & Share on GIPHY

    Σε αυτά έρχεται να προστεθεί η γνώμη του ουρολόγου Dr Andrew Nolan. ο οποίος σημειώνει πως το σπέρμα σου είναι, παράλληλα, και ένας δείκτης της συνολικής υγείας σου. Δηλαδή, πίνοντας πολύ αλκοόλ ή καφέ, καπνίζοντας ή καταναλώνοντας επεξεργασμένες τροφές, το σπέρμα γίνεται απωθητικό, ενώ η υγιεινή ζωή και διατροφή προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα στη γεύση του σπέρματος.

    Για να διευκολυνθείτε, όμως, και να συγκεντρώσετε πολλές καλές και βοηθητικές τροφές σε ένα μόνο ρόφημα, σας προτείνουν το παρακάτω smoothie που θα σας απαλλάξει από τις τοξίνες και θα προσφέρει βελτιωμένη γεύση στο σπέρμα σας. Οι παραπάνω ειδικοί προτείνουν να το πιείτε μετά το τελευταίο γεύμα της ημέρας ή όποτε υπάρχει σκέψη για μια ερωτική επαφή στοματικού τύπου.

    Θα χρειαστείς:
    – Μισό ποτήρι χυμό ανανά.
    – Μισή χούφτα αγρόπυρο (η κοινή αγριάδα).
    – Λίγο μαϊντανό.
    – 3 κουταλάκια χυμό λεμονιού.
    – Μερικά φύλλα μέντας.

    Χτυπάς στο μπλέντερ και το πίνεις μονορούφι.



    ΣΧΟΛΙΑ