• Gossip

    Ζωή Λάσκαρη: Η οικογένεια και οι φίλοι της θυμήθηκαν την ηθοποιό στο 40ημερο μνημόσυνο (pics)

    • NewsRoom
    Λάσκαρη

    Ζωή Λάσκαρη


    Το 40ήμερο μνημόσυνο για τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη τέλεσε το πρωί της Κυριακής, στον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων στο Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών, η οικογένεια της αγαπημένης ηθοποιού.

    Το παρόν έδωσαν, όπως ήταν φυσικό, ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος, οι κόρες της Μάρθα και Μαρία Ελένη και η εγγονή της Ζένια.

    Στον χώρο του Α΄Νεκροταφείου βρέθηκαν πολλοί φίλοι και συνεργάτες της Ζωής Λάσκαρη, για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια και να αποτίσουν φόρο τιμής.

    Η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή το στις 18 Αυγούστου, εντελώς αιφνιδιαστικά, ενώ κοιμόταν στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη. Είχε γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ «μεσουράνησε» στον ελληνικό κινηματογράφο και δικαίως θεωρείται, μαζί με τις Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη, ως μία από τις εμπορικότερες ηθοποιούς όλων των εποχών στην Ελλάδα.

    Το «εισιτήριό» της για τον κόσμο του θεάτρου και του κινηματογράφου υπήρξε η νίκη της στα καλλιστεία του 1959, όπου αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς, ενώ εκείνη τη χρονιά συμμετείχε και στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος.

    Η προσωπική της ζωή πάντα απασχολούσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πολλές σχέσεις της είχαν συζητηθεί -κυρίως αυτή με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Ήταν παντρεμένη με τον γνωστό δικηγόρο Αλέξανδρο Λυκουρέζο από το 1976 και έχουν μία κόρη, τη Μαρία-Ελένη (πρώην σύζυγος του ηθοποιού Απόστολου Γκλέτσου). Από προηγούμενο γάμο της με τον Πέτρο Κουτουμάνο απέκτησε άλλη μία κόρη, τη Μάρθα (που είχε παντρευτεί τον Βλάσση Μπονάτσο).

    Έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων, έχοντας εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονιστική αποκάλυψη: Όσα είπε η Zωή Λάσκαρη στον γιο του Ανδρέα Μπάρκουλη κατά τη διάρκεια της κηδείας του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σήριαλ θα γίνει η ζωή της Ζωής Λάσκαρη



    ΣΧΟΛΙΑ