• LIFE&STYLE

    Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η Ραμόνα του My Style Rocks με μια φωτογραφία της

    • NewsRoom
    Ραμόνα Βλαντή

    Ραμόνα Βλαντή


    Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε με μία ανάρτησή της στο Instagram, η Ραμόνα Βλαντή του My Style Rocks. Αιτία ήταν μία εικόνα, που δημιούργησε ένας από τους υποστηρικτές της. Η δημοφιλής παίκτρια απεικονίζεται ως… Αγία, που κάνει μία άσεμνη χειρονομία!

    Η Ραμόνα έκανε repost την εν λόγω φωτογραφία, που έχει λεζάντα: «Η πρώτη (και τελευταία) μου αγιογραφία. Αγία Ραμόνα, Προστάτιδα της Μόδας και των απανταχού Fashionistas. Σας προστατεύει και από τις πονηρές ✨GKATOULES✨».

    Αμφιλεγόμενα ήταν τα σχόλια που απέσπασε η φωτογραφία από τους 36 χιλιάδες followers της. Κάποιοι την εξέλαβαν με χιούμορ, ενώ κάποιοι άλλοι θίχτηκαν και δήλωσαν ενοχλημένοι με τη σύγκριση και την αναφορά στους Αγίους. Ακόμη, υπήρξαν σχόλια που θεώρησαν ότι η φωτογραφία δείχνει ασέβεια προς τα θεία μέχρι που υποστήριξαν ότι αποτελεί ύβρις.

    Δείτε τη φωτογραφία:

    View this post on Instagram

    #Repost @andrewster_art (@get_repost) ・・・ Η πρωτη (και τελευταία) μου αγιογραφία. Αγία Ραμόνα, Προστάτιδα της Μόδας και των απανταχού Fashionistas.Σας προστατεύει και απο τις πονηρές ✨GKATOULES✨. Δεν μπορουσα να μη ζωγραφισω την ΥΠΈΡΤΑΤΗ @ramonavladi οπως καταλαβαίνετε, είναι το spirit animal μου και η Νουμερο 1 #glamounara (sorry @soulaglamourous s agapw). Αν σας αρεσε η αγιογραφία μου tag την αγία @ramonavladi στα σχολια και δώστε προτάσεις για το επόμενο illustration μου. Ελα tsifsa, ευλόγηcoν gkatoyles. #mystylerocks #grmystylerocks #ramonavladi #ramona #gkatoula #fashion #vogue #fashionillustration #style #fashionista

    A post shared by Ramona Vladi (@ramonavladi) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άγρια κόντρα στο My Style Rocks: Έξαλλη η Ραμόνα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο My Style Rocks: Το Twitter «κάρφωσε» τη Ραμόνα για τις αντιγραφές (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δέκα tips για να βελτιώσετε τον ύπνο σας (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ