• LIFE&STYLE

    Survivor: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Σάρας Εσκενάζη για το τροχαίο των Μαχητών (video)

    Σάρα Εσκενάζη

    Σάρα Εσκενάζη


    Για πρώτη φορά, η Σάρα Εσκενάζη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Survivor: Πανόραμα και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την εμπειρία της στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε τι συνέβη κατά τη διάρκεια του τροχαίου ατυχήματος των Μαχητών στον Άγιο Δομίνικο.

    Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης με αφορμή την ερώτηση της Μελέτη για τον Μάριο, αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που έζησε η ομάδα της με το τροχαίο.

    «Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά. Ο Μάριος είναι έντονος, θέλει να κερδίζει. Είναι πολύ καλός στη συμβίωση, αληθινός, μάχιμος», δήλωσε η Σάρα.

    Στη συνέχεια, μίλησε για το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της Ειρήνης Κολιδά, αλλά και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

    «Επηρέασε πολύ την ψυχολογία μας. Ήταν πολύ δύσκολο. Εκείνη την ημέρα κάτι νιώθαμε. Κάτι δεν πήγαινε καλά. Όλοι είχαμε χτυπήσει, γιατί γίναμε μία μάζα. Ήμουν σοκαρισμένη. Θυμάμαι ότι φώναζα αν η Ειρήνη και η Ελισάβετ είναι καλά. Όταν γύρισε ο Μάριος χαρήκαμε πάρα πολύ.»

    Μάλιστα, η ηθοποιός δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του τροχαίου, είδε μπροστά της σαν εικόνα τους γονείς της να πηγαίνουν προς το μέρος της και να κρατιούνται χέρι-χέρι. Ένιωσε σαν να την προστατεύουν με αυτόν τον τρόπο.

    Τέλος, δήλωσε ότι, «Ήταν πολύ δύσκολο για μένα, όταν έφυγε η Ειρήνη. Είχαμε δεθεί πολύ. Ήταν πολύ ξαφνικό και σίγουρα θα έμενε μέχρι τέλους».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Βαλαβάνη – «Φεύγω πολύ γεμάτη!» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή: Αυτός ο παίκτης θα κερδίσει απόψε το super έπαθλο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Πάρτι, σαμπάνιες και πυροτεχνήματα στο Twitter για την Βαλαβάνη (pics – video)



    ΣΧΟΛΙΑ