• LIFE&STYLE

    Survivor: Ο Πάνος Αργιανίδης αποκαλύπτει ποια συμπαίκτριά του τον ενθουσίασε σαν γυναίκα

    • NewsRoom
    survivor


    Μπορεί να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από το Survivor, ο Πάνος Αργιανίδης όμως δεν έχει σταματήσει στιγμή  να απασχολεί τα Μέσα με τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις του. Στην τελευταία του συνέντευξη στο 7 Mέρες TV, ο Πάνος μίλησε για όλα, μεταξύ των οποίον και για το ποια θεωρεί την πιο γοητευτική γυναίκα στο παιχνίδι!

    Ποια θεωρείς την πιο γοητευτική γυναίκα του «Survivor»;

    Για μένα η γυναίκα η οποία με ενθουσίασε από τα κάστινγκ ήταν η Σάρα. Έχει ένα στιλ που μου αρέ­σει πάρα πολύ ως χαρακτήρας και ως προσωπικότητα.

    Την πλησίασες;
    Αυτά είναι προσωπικά θέματα. Το σίγουρο είναι ότι γνωρίζοντας έναν άνθρωπο καταλαβαίνεις και το πώς θα μπορέσεις να τον προ­σεγγίσεις ή να σε προσεγγίσει είτε μέσα στο παιχνίδι είτε έξω.

    Αλλού στη συνέντευξή του ο Πάνος Αργιανίδης μιλά για την αγάπη που φαίνεται να έχει για τον κόσμο της δημοσιότητας και αποκαλύπτει πως είχε σπουδάσει δημοσιογραφία.

    Δεν είναι η πρώτη σου επαφή με την τηλεόραση…
    Όχι. Τελειώνοντας το πανεπιστήμιο σπούδασα δημοσιογραφία στη σχολή του Σταμάτη Μαλέλη, ήταν κάτι που με ενδιέφερε από τότε. Όμως. δεν σου δίνονται οι ευκαιρίες που θέλεις, όταν τις θέλεις. Όσα έχει δείξει η τηλεόραση από εκπομπές είναι εργασίες που κάναμε με τη σχολή, οι οποίες δεν περίμενα ποτέ ότι θα βγουν.

    Υπάρχει ακόμα το όνειρο της δημοσιογραφίας μέσα σου;
    Δεν το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Αν πρόκειται για κάτι το οποίο αγαπάω πάρα πολύ θα το κάνω. Για παράδειγμα, αν ήταν κάτι το οποίο θα – αφορούσε στο «Survivor», θα το ήθελα πάρα πολύ. Αλλά επειδή θεωρώ ότι και ο Σάκης και η Ελεονώρα είναι άξιοι παρουσιαστές -εγώ θα μάθω από αυτούς-, θα μπορούσα να είμαι και στη δεύτερη και στην τρίτη και στην πέμπτη γραμμή. Δεν νομίζω ότι αξίζω τώρα να είμαι στην πρώτη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Ο Στέλιος Χανταμπάκης μιλά για τα λεφτά που πήρε από το παιχνίδι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αυτή είναι η σέλφι από το πάρτι της ένωσης που έριξε το διαδίκτυο (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ